Advertisement

Liverpool saa Anfieldille vieraakseen ensimmäisen voittonsa ottaneen Cardiffin

Liverpool ja Cardiff kohtaavat Valioliigassa lauantaina Anfieldillä. Kyseessä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Valioliigassa moneen vuoteen. Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat hyvin erilaiset, sillä Liverpool porskuttaa sarjakakkosena ilman tappioita. Sarjanousija Cardiff otti puolestaan kauden ensimmäisen voiton viime kierroksella Fulhamin kustannuksella.

Liverpool on ollut koko kauden erittäin vaarallinen ja hyvässä iskussa. Sen erottaa ykköspaikasta tällä hetkellä vain hieman Manchester Cityä heikompi maaliero. Joukkue pelaa tällä hetkellä erinomaisesti ja uusi maalivahti Alisson Becker on osoittautunut toistaiseksi maalivahdiksi, joka pystyy tekemään tärkeitä torjuntoja ja tuomaan niillä joukkueelleen voiton avaimet. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoo odottavansa ensimmäistä kohtaamistaan Neil Warnockia vastaan.

“Odotan todella paljon hänen tapaamistaan”, Klopp kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Hän vaikuttaa melkoiselta persoonalta. Hyvin tunteikas ja eläväinen henkilö.”

Cardiff otti vihdoin tärkeän ensimmäisen voittonsa viime kierroksella. Joukkue on ollut lähellä onnistumista jo aiemmin kaudella, mutta nyt voiton tultua se näkyy varmasti myös pelaajien itseluottamuksessa. Liverpool on tästäkin huolimatta yksi vaikeimmista joukkueista kohdata ja myös Warnock tiedostaa tilanteen.

“Se on valtava haaste. Heidän voittaminen on lähes mahdotonta nykyjalkapallossa. Uskon heidän hyökkäyskolmikkonsa olevan maailman paras”, Warnock kertoi.

“Meidän on kaikkien pelattava parhaan potentiaalimme mukaan ja annettava heille hyvä vastus, sekä toivottava, ettei heillä ole paras päivä.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom