Advertisement

Liverpool saa keskiviikkona vieraakseen Watfordin

Mestaruudesta tosissaan taisteleva Liverpool saa Anfieldille keskiviikkona vieraakseen Watfordin. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Liverpool oli vahvempi ja haki vakuuttavan 0-3 vierasvoiton. Tuossa ottelussa Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold sekä Roberto Firmino iskivät Liverpoolin osumat.

Liverpool nyhjäsi sunnuntaina Manchester Unitedin vieraana 0-o tasapelin ja tällä kertaa joukkueelle kelpaa vain voitto. Se johtaa sarjaa vielä pisteellä ennen Manchester Cityä ja Watford kuuluu ehdottomasti joukkueisiin, joka on voitettava kotikentällä. Liverpool on pelannut viimeisestä neljästä Valioliigan ottelustaan peräti kolme tasan. Jürgen Klopp tiedostaakin hyvin tärkeiden aikojen olevan käsillä mestaruustaiston suhteen.

“Meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin 11 ottelun verran”, Klopp kertoi.

“Se on todella positiivista. Jos tartut hetkeen ja näet tilaisuutesi, kaikki on hyvin. Jos katsot taaksepäin, se tekee elämästä epämukavaa.”

“Tilanteessa, jossa voit tulla mestariksi ensimmäistä kertaa elämässäsi, se on puhdas mahdollisuus.”

Watford on pelannut kuluvalla kaudella erittäin hyvin ja on sarjassa hieman yllättäenkin sijalla seitsemän. Se on varmasti paremmin, kuin moni osasi odottaa. Joukkue on ollut erittäin tasainen, eikä suuria notkahduksia olla tällä kaudella juurikaan nähty. Joukkueen päävalmentaja Javi Garcia muistaa Salahin tuoman uhan joukkueiden edellisistä kohtaamisista.

“Muistan hyvin viime ottelumme, joissa hän on tehnyt paljon maaleja”, Garcia kertoi.

“Yritän oppia kaikista otteluistamme ja tietenkin olemme analysoineet viimeiset ottelumme heitä vastaan. Tällä kaudella, kuten myös viime kaudella. Yritämme olla parempia ensi kerralla.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom