Advertisement

Liverpool saattaa joutua vetäytymään Englannin Liigacupista

Kuva: TT, Jon Super

Liverpool eteni keskiviikkona Englannin Liigacupin puolivälieriin kaadettuaan kotikentällään Arsenalin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Torstaina arvottiin puolivälierien otteluparit sekä ilmoitettiin otteluiden pelipäivät. Liverpoolin vastustajaksi arvottiin Aston Villa ja ottelu on tarkoitus pelata 16. joulukuuta alkavalla viikolla.

Liverpool ei kuitenkaan pysty pelaamaan kyseisellä viikolla, koska joukkue osallistuu samanaikaisesti seurajoukkueiden MM-turnaukseen. Merseysidelaisjoukkueen ensimmäinen peli pelataan 18. joulukuuta ja toinen 21. joulukuuta.

EFL kertoi tänään julkaistussa tiedotteessaan keskustelevansa nyt Liverpoolin kanssa ja ottelulle pyritään löytämään uusi päivämäärä.

Liverpool-manageri Jurgen Klopp kertoi eilisillan ottelun jälkeen, että hänen joukkueensa ei välttämättä tule pelaamaan lainkaan puolivälieräottelua. He joko antavat Villalle suoran välieräpaikan tai Arsenal pelaa heidän sijaan ottelussa, ellei pelille löydetä sopivaa päivämäärää

”Jos he eivät löydä meille sopivaa päivämäärää, emme voi pelata seuraavaa kierrosta ja kuka tahansa vastustajamme onkaan, he etenevät suoraan jatkoon – tai sitten Arsenal pelaa sen”, Klopp sanoi Arsenal-voiton jälkeen lehdistötilaisuudessa.