Advertisement

Liverpool-tähti pelasi elämänsä kauden, mutta uskoo parantavansa entisestään ensi kaudella – “Yritän kehittyä entistä paremmaksi”

Senegalilaishyökkääjä Sadio Mane oli yksi Liverpoolin menestyksen kulmakiviä kuluneella kaudella. Mane viimeisteli Valioliigassa peräti 22 maalia ja jakoi maalipörssin voiton yhdessä seuratoverinsa Mohamed Salahin ja Arsenal-hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin kanssa. Mestarien liigassa senegalilainen viimeisteli neljä maalia, kun Liverpool juhli kilpailun voittoa kauden päätteeksi.

27-vuotiaan Manen maalimäärät ovat nousseet vuosi vuodelta, joka lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Debyyttikaudella syntyi 13 osumaa, toisella Liverpool-kaudellaan hän laukoi 20 maalia ja viimeisimmällä hän osui maalipuiden väliin yhteensä 26 kertaa.

Itseluottamusta uhkuva Mane uskoo, että hän pystyy parantamaan omaa peliään myös ensi kaudella.


“Ollakseni rehellinen, paransin mielestäni paljon viimeistelyssäni”, Mane sanoi Liverpoolin verkkosivuilla.

“Se oli positiivista, koska voin sanoa, että parannan joka kausi ja se on tärkeää kehitykseni kannalta. Yritän työskennellä kovemmin ja kovemmin tullakseni entistä paremmaksi.

Vaikka Liverpoolin kausi päättyi Mestarien liigan voittoon, jäi joukkueelle kaudesta jokseenkin karvas maku suuhun, sillä kauan odotettu valioliigamestaruus jäi pisteen päähän.

Ensi kaudella siihen aukeaa kuitenkin uusi mahdollisuus ja Mane ei näe mitään syytä, miksi merseysidelaisjoukkue ei pystyisi taistelemaan jälleen mestaruudesta.

“Meillä on loistava joukkue. Tulevaisuus voi olla jännittävä. Yritämme tehdä kaikkemme luodaksemme jotain erityistä.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!