Advertisement

Liverpool taistelee tuplamestaruudesta – VVD: “Kaikki on vielä mahdollista”

Liverpool jatkoi Valioliigassa voittokulkuaan sunnuntai-iltana kukistamalla Chelsean numeroin 2-0. Voiton myötä Jurgen Kloppin miehistö säilyi sarjakärjessä ja on jälleen askeleen lähempänä kohti valioliigamestaruutta.

Valioliigamestaruuden lisäksi Liverpool taistelee myös Mestarien liigan voitosta, joten jopa tuplamestaruus on mahdollinen vielä tällä kaudella.

Liverpool-puolustaja Virgil van Dijk on suurimpia yksittäisiä tekijöitä siihen, minkä vuoksi Liverpool on päässyt tilanteeseen, jossa se on tällä hetkellä. Hollantilaistoppari, joka on täysin oikeutetusti ykkössuosikki PFA:n vuoden pelaajaksi, kertoo nauttivansa tilanteesta.

“Minulla on positiivinen fiilis. Olemme tällä hetkellä tilanteessa, jossa kaikki on vielä mahdollista”, hollantilaistoppari sanoi.

“Et voi valmistautua tällaiseen tilanteeseen – sinun täytyy kokea se ja käsitellä se, ja meillä on pelaajia, jotka pystyvät käsittelemään kaiken sen, jota olemme nyt käymässä läpi.

“Tämä on Valioliigakauden viimeinen kuukausi ja ymmärrämme, että meidän on annettava jopa hieman enemmän kuin tähän mennessä ja sitten näemme riittääkö se.

“En ole hermostunut. Se on jotain, mitä en koskaan enää ole. Olen toisinaan vihainen itselleni, ja se on vain reaktio, koska haluamme voittaa pelejä ja haluamme antaa kaikkemme, koska työskentelemme niin kovasti yhdessä.”