Advertisement

Liverpool tarvitsee keskikentälle luovuutta – fanilta mielenkiintoinen ehdotus: ”Lontoossa on yksi pelaaja…”

Liverpool on jyräämässä kohti valioliigamestaruutta 30 vuoden tauon jälkeen. Merseysidelaisseura johtaa sarjaa 20 pisteen erolla, kun kahdeksan ottelukierrosta on vielä pelaamatta.

Liverpoolin hyökkäyspeli on ollut uomissaan koko kauden, samoin kuten puolustuspeli, mutta keskikentältä on ajoittain puuttunut luovuus. Se on yksi ainoa kohta joukkueessa, jota Jurgen Klopp voisi vielä parantaa.

Maailman suurimman radioaseman, talkSPORT:in lähetyksessä keskusteltiin tällä viikolla juuri tästä aiheesta. Lähetykseen Tony the Red -nimellä soittanut Liverpool-fani kertoi, millä tavoin hän parantaisi Liverpoolin keskikentän luovuutta.

”Luovuus on ongelma, ja on tapa, jolla voisimme korjata sen”, Tony the Red sanoi puhelussa.

”Ja tapa, jolla voimme korjata sen kuluttamatta omaisuuksia… Lontoossa on yksi pelaaja.”

”Hän tienaa 350 000 puntaa viikossa tekemättä mitään; hän ei ole onnellinen siitä missä hän on, mutta hän on erittäin luova pelaaja.”

”Olen varma, että Jurgen Klopp tuntee tämän kaverin läpikotaisin ja olen varma, että hän haluaisi epätoivoisesti liittyä Liverpooliin uransa viimeisen kahden tai kolmen hyvän vuoden ajaksi.”

”Pelaaja josta puhun, on tietysti Mesut Özil.

31-vuotiaan Özilin sopimus Arsenalin kanssa päättyy kesällä 2021, mutta saksalaispelaaja on kaupan tänä kesänä. Özilistä tuskin tarvisi maksaa suurta siirtosummaa, joten Liverpoolilla olisi mahdollisuus parantaa keskikentän luovuutta pienellä hinnalla.