Advertisement
" "

Liverpool toi kinkkua leivän päälle – tänään pelimerkit näihin kohteisiin

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua. Päivän ensimmäisessä pelissä mestaruustaistossa mukana oleva Tottenham saa vieraakseen Leicesterin.

Tottenham on käytännössä pakkovoiton edessä pysyäkseen vielä mestaruustaistossa mukana. Ero Liverpooliin on tällä hetkellä kahdeksan pistettä, joten pistemenetyksiin ei ole varaa.

Leicester on ilkeä vastustaja, joka on kuluvan kauden aikana onnistunut ryöstämään pisteitä sekä sarjakärki Liverpoolilta, että sarjakakkoselta Manchester Cityltä. Helpolla Leicester ei tule kaatumaan, eikä kotijoukkueen oloa helpota kahden avainpelaajan, Harry Kanen ja Dele Allin poissaolot.

Pelivihjeemme tähän peliin on, että ensimmäinen puoliaika päättyy tasan [2.17], ja ottelussa tehdään alle 2.5 maalia [2.01]. Kaikki ottelun kertoimet näet tästä.

Päivän toisessa valioliigakamppailussa Manchester City saa vieraakseen Chelsean.

Sarjan kärkikamppailusta on lupa odottaa viihdyttävää ottelua, jossa myös maaliverkko heiluu.

Molemmille joukkueille pisteet ottelusta olisivat elintärkeitä. City nousisi voitolla sarjakärkeen, Chelsea sen sijaan takaisin neljännelle sijalle. Etenkin Cityn kannalta panokset ovat valtavat, sillä Liverpool kiilasi lauantain Bournemouth-voitolla kolmen pisteen karkumatkalle manchesterilaisista.

Joukkueiden kauden avauskamppailu Stamford Bridgellä päättyi Chelsean 2-0 -kotivoittoon, joten vierasjoukkueella on lähtökohtaisesti pienoinen niskalenkki otettuna Citystä. Etihadilla City on kuitenkin todella vaikea voitettava, ja uskomme vahvasti siihen, että taivaansiniset pääsevät illalla maksamaan kalavelat Lontoon sinisille.

Pelivihjeemme tähän otteluun on: Manchester City voittaa + yli 2.5 maalia. Betsson tarjoaa kohteesta kerrointa 2.08, joka houkuttelee huomattavasti enemmän, kuin pelkästään voitosta tarjottu kerroin [1.50]. Kohteen pääset pelaamaan tästä.

Eilinen vihjeemme Liverpoolin peliin [Liverpool voittaa päästämättä maalia] tuli komeasti kotiin, joten jatketaan myös tänään voitollisella linjalla. Pelionnea!