Advertisement

Liverpool valmis tarjoamaan 74 miljoonaa puntaa tähtipelaajasta

Jürgen Klopp hakee vielä siirtoikkunan loppuhetkillä vahvistusta hyökkäyspäähän, ja viimeisten tietojen mukaan Anfield saattaa vahvistua Ligue 1:sen hallitsevan mestarin keskikenttäpelaajalla.

Liverpool on L’Equipe lehden mukaan valmistelemassa 74 miljoonan punnan jättitarjousta Monacon Thomas Lemarista. Ranskan maajoukkueen 21-vuotiaan keskikentän sopimus AS Monacon kanssa on voimassa aina vuoteen 2020 asti. Tästä huolimatta nuorukaista on kesän siirtoikkunan aikana oltu viemässä niin Arsenaliin kuin Tottenhamiin, mutta Liverpool on nyt tiettävästi päättänyt laittaa rahakkaan tarjouksen pöytään.

Philippe Coutinhon yrittäessä pakottaa siirtoa espanjalaisjätti FC Barcelonaan, Liverpool on varmistamassa keskikentän tulivoimaa kosiskelemalla Lemaria mahdolliseksi korvaajaksi. Liverpool ja Klopp on kerta kerran jälkeen ilmoittanut Coutinhon jäävän seuraan, mutta mikäli sopimus Lemarin kanssa käy toteen, saattaa brasilialainen siitä huolimatta siirtyä La Ligan viheriöille.

Arsenal on kesän aikana houkutellut ranskalaista riveihinsä jo kolmen tarjouksen voimalla, mutta viime viikolla Arsene Wenger ilmoitti siirron olevan ’kuollut’, eikä viimeisin 50 miljoonan punnan tarjous miellyttänyt Monacon päättäjiä. Liverpool on täten ylittämässä Arsenalin tarjousta jopa 25 miljoonalla punnalla, ja rikkoisi näin siirtoennätyksensä kertaalleen, Mohamed Salahin rikottua edellisen ennätyksen kesän 39 miljoonan punnan siirrollansa AS Romasta.

Liverpoolin kausi alkoi hyvin epävarmalla tasapelillä Watfordia vastaan, mutta on löytänyt takaisin voittojen tielle voitettuaan Crystal Palacen kotonaan toisella kierroksella, ja Arsenalin 4-0 tuloksella sunnuntai-iltana. Seuraavaksi Liverpool matkaa Manchester Cityn vieraaksi syyskuun 9. päivänä.