Liverpool vierasvoittoon viihdyttävässä ottelussa

Crystal Palace ja Liverpool kohtasivat maanantain ainoassa ottelussa Selhurst Parkilla Lontoossa. Ottelusta muodostui erittäin viihdyttävä kahden loistavaa jalkapalloa pelaavan joukkueen välillä. Joukkueiden viime kauden kohtaamiset olivat tasaisia, mutta menivät molemmat Liverpoolille. Myös tällä kertaa ottelu oli kaikin puolin hyvin tasainen.

Ottelun alku oli hyvin tasainen. Palace luovutti pallon hallinnan odotetusti Liverpoolille, mutta se pystyi vastaiskuilla osoittamaan vaarallisuutensa. Monet odottivat ottelusta maali-ilottelua, mutta se jäi tällä kertaa toteutumatta. Ensimmäinen maali syntyi vasta ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla. Mohamed Salah kaatui helpohkon näköisesti rangaistusalueella, jonka johdosta Michael Oliver vei pallon pilkulle. Rangaistuspotkua asettui ampumaan Liverpoolin kapteenina pelannut James Milner, joka ei tilanteesta epäonnistunut. Tauolle mentiin vieraiden 0-1 johdossa.

Toisella puoliajalla Palace tuli alusta lähtien hyvin vaarallisesti. Se onnistui luomaan muutamia erinomaisia maalintekopaikkoja, mutta Alisson Becker kesti yritykset Liverpoolin maalinsuulla. Erinomaisesti pelannut Palacen nuori laitapuolustaja Aaron Wan-Bissaka ajettiin ulos ottelun 75. minuutin kohdalla suoralla punaisella kortilla. Tästä huolimatta Palace pystyi vyöryttämään hyökkäyksiään kohti Liverpoolin maalia.

Ottelun viimeinen maali nähtiin aivan ottelun loppuhetkillä, kun Sadio Mane pääsi iskemään vastaiskusta loppunumeroiksi 0-2. Palace haki tasoitusta voimakkaasti, joka avasi mahdollisuuden Manelle.