Advertisement

Liverpooliin siirtynyt Alisson: ”AS Roma tulee aina olemaan sydämessäni”

Brasilian maajoukkueen ykkösmaalivahti Alisson Becker siirtyi Liverpooliin 67 miljoonalla punnalla AS Romasta. AS Roma on seura, jossa Alisson nousi maailman maalivahtien eliittiin ja brasilialainen kertookin, ettei tule koskaan unohtamaan entistä joukkuettaan.

”Pääsin Roomassa nauttimaan kahdesta kauniista kaudesta. Toisenlaista, intensiivistä, mutta loppujen lopuksi täynnä saavutuksia”, Alisson kirjoitti Twitter-tilillään.

”Jatkamme matkaa eri suuntiin, mutta haluan kiittää kaikkia. Seuraa, joukkuetta ja kaikkia AS Roman kannattajia, jotka motivoivat minut jättämään kentälle aina kaiken.”


”Haluan erityisesti kiittää joukkuetovereitani, jotka ovat olleet rinnallani kaikissa taisteluissa. Kaikissa ylä- ja alamäissä ja jotka ovat olleet mahtavia minulle ensimmäisestä päivästä lähtien. Olin todella etuoikeutettu saadessani taistella rinnallanne.”

”Tulen aina kantamaan tätä seuraa sydämessäni.”

Alissonin haasteet Liverpoolissa ovat jopa pykälän AS Roman haasteita kovammat. Hänellä on mahdollisuus osoittaa todella olevansa maailman parhaita maalivahteja, sillä Valioliigassa pärjäävät vain kaikkein parhaimmat. Liverpoolissa menestyspaineet ovat myös täysin toisella tasolla kuin AS Romassa. Sen tietää myös seuran viime kauden maalivahtikaksikko Loris Karius sekä Simon Mignolet. He eivät onnistuneet seurassa parhaalla mahdollisella tavalla ja ovat saaneet kuulla siitä riittämiin.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom