Advertisement

Liverpooliin voimakkaasti yhdistetty Ismaila Sarr kommentoi siirtohuhuja

Liverpooliin voimakkaasti yhdistetty laitahyökkääjä Ismaila Sarr on sanonut pysyvänsä mielellään Watfordissa ensi kaudella, vaikka seura putosi sarjaporrasta alemmas. Sarr kuitenkin myöntää, että hänen on vielä keskusteltava tulevaisuudestaan seuran ja agenttinsa kanssa.

”Minulla on vielä monta vuotta [neljä] sopimusta jäljellä Watfordin kanssa. Jos Watford haluaa minun pysyvän, pelaan Mestaruussarjassa heidän kanssaan. Mahdollinen lähtöni riippuu paljon myös heistä”, Sarr kertoi senegalilaislehti Sans Limitelle.

”En todellakaan tiedä mitä sanoa. Tällä hetkellä olen menossa pelaamaan Mestaruussarjaa, koska siirtoa ei ole vielä tapahtunut.”

”Tiedän yhtä paljon näistä siirtohuhuista kuin kaikki muutkin. Joka päivä saan lukea, kuten kaikki muutkin, kuinka aion pelata Liverpoolissa, Manchester Unitedissa jne… Mutta tosiaan, emme ole vielä edes keskustelleet asiasta.”

22-vuotias Sarr pelasi Watfordissa tällä kaudella yhteensä 30 ottelua, joissa hän teki kuusi maalia ja antoi yhtä monta maalisyöttöä.