Advertisement

Liverpoolilla edessä matka Selhurst Parkille Crystal Palacen vieraaksi

Valioliigaottelut jatkuvat vielä maanantaina yhdellä ottelulla, kun Crystal Palace ja Liverpool ottavat yhteen Selhurst Parkilla Etelä-Lontoossa. Edessä on mielenkiintoinen ottelu, sillä Crystal Palacella on Valioliigassa nyt viisi perättäistä voittoa, kun huomioidaan viime kauden viimeiset ottelut. Liverpool on puolestaan aloittanut tämän kauden erittäin räväkästi vahvistuttuaan kesällä todella merkittävästi. Viime kaudella joukkueet pelasivat kaksi ottelua tasaisissa merkeissä. Liverpool haki Selhurst Parkilta pisteet 1-2 vierasvoitolla ja oli myös kotonaan parempi 1-0.

Crystal Palace julkisti viime viikolla Wilfried Zahan jatkosopimuksen seuran kanssa. Tuo oli erittäin hyvä uutinen seuralle, sillä Zaha on kiistatta joukkueen paras pelaaja tällä hetkellä. Palace aloitti kauden erinomaisella 0-2 vierasvoitolla Fulhamista. Zaha onnistui maalinteossa heti kauden avauksessa.

“Me arvostamme häntä hyvin korkealle niin ihmisenä kuin pelaajanakin. Hänellä on myös pienoinen talismaani kasvettuaan tässä maailmankolkassa ja aloitettuaan uransa Crystal Palacessa”, manageri Roy Hodgson kehuu tähtipelaajaansa.

Liverpool avasi kautensa vahvalla 4-0 kotivoitolla West Hamista. Joukkue oli jo viime kaudella erittäin vahva tekemään maaleja ja sama tahti näyttää jatkuvan tällä kaudella. Maalintekovoima näyttää myös jakautuvan jälleen laajalle, sillä ensimmäisessä ottelussa Sadio Mane iski kahdesti, Mohamed Salah sekä Daniel Sturridge molemmat kertaalleen. Manageri Jürgen Klopp tiedostaa Crystal Palacen vahvuuden.

“Roy on rauhoittanut joukkueen tilanteen hyvin vaikealla hetkellä käyttäen hänen kokemustaan hyväksi. Nyt he pelaavat hyvää jalkapalloa”, Klopp kertoi.

“On hienoa nähdä seuran kehittyminen. Loppujen lopuksi me menemme sinne voittamaan ottelun. Meidän on tehtävä kaikkemme, etteivät he voi näyttää laatuaan.”

Crystal Palacella ei ole ennakkoon ilmoitettuja poissaoloja, vaan koko joukkue on Hodgsonin käytettävissä.

Liverpoolilta puuttuu ottelusta Dejan Lovren sekä Alex Oxlade-Chamberlain. Myös Joel Matipin pelaaminen on epävarmaa, vaikka puolustaja onkin jo päässyt mukaan harjoittelemaan.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom