Advertisement

Liverpoolilla mahdollisuus varmistaa Mestarien liigan paikka Brightonin isäntänä

Liverpool kohtaa kauden viimeisessä ottelussa kotikentällään sarjanousija Brightonin. Joukkueet kohtasivat joulukuussa Brightonissa. Tuolloin Liverpool oli parempi 1-5 numeroin. Kotijoukkueella on yhä mahdollisuudet luisua pois Mestarien liigaan oikeuttavilta sijoilta mikäli se häviää tänään ja Chelsea voittaa oman ottelunsa. Liverpoolilla on tosin oljenkortena myös tämän kauden Mestarien liigan finaali, jossa se kohtaa Real Madridin. Ottelun voittaja saa myös Mestarien liigapaikan, mikäli ei onnistu kotimaan sarjasta paikkaa nappaamaan.

Liverpoolin Mohamed Salah tarvitsee myös maaleja haastaakseen Barcelonan Lionel Messin taistelussa Kultaisesta kengästä. Salahilla on maaleja Valioliigassa tällä hetkellä 31. Messi on paukuttanut La Ligassa puolestaan 34 osumaa. Salahin tehtävä ei ole helppo, mutta mahdollinen.

Sarjanousija Brighton on jo varmistanut säilymisensä Valioliigassa myös ensi kaudelle. Tuo oli joukkueelle ainoa tavoite tälle kaudelle. Brighton on pelannut ajoittain erittäin laadukasta jalkapalloa Chris Hughtonin alaisuudessa ja ansaitsee pelata pääsarjassa myös ensi kaudella. Joukkue on onnistunut kauden mittaan ottamaan päänahkoja koviltakin joukkueilta. Seuran kehitystyö on hyvin kesken ja joukkuetta odottaa mielenkiintoinen kesä siirtomarkkinoilla.

”Luulen seuraavan askeleen olevan Valioliigapaikan varmistaminen uudelleen. Uskon sen olevan oikea tie. Tämä oli vasta ensimmäinen kautemme Valioliigassa”, Hughton kertoi lehdistötilaisuudessa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom