Advertisement

Liverpoolilta kummallisia pistemenetyksiä viime viikkojen aikana – Klopp ei ole huolissaan: ”Tämä on jalkapalloa”

Fulham 1-1, West Bromwich 1-1, Newcastle 0-0. Siinä Liverpoolin kolme viimeisintä pistemenetystä Valioliigassa, jotka ovat tulleet reilun kahden viikon aikana. Yksittäisen pistemenetyksen voisi vielä selittää ”työtapaturmana”, mutta kun vastaavia tuloksia on kolme lyhyen ajan sisään, sitä ei voi sillä selittää.

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp ei sitä myöskään suoranaisesti eilisillan Newcastle ottelun jälkeen tehnyt. Klopp toki manasi joukkueen tehottomuutta, mutta viime aikojen heikoista tuloksista huolimatta saksalainen ei ole huolissaan.

– En ole tyytyväinen tulokseen, mutta en ole myöskään turhautunut. Tämä on jalkapalloa; jos et käytä mahdollisuuksiasi, on vaikea voittaa peliä, Klopp sanoi.

– Mutta voit pelata tasapelin huonolla suorituksella tai hyvällä suorituksella. Tämä oli tasapeli hyvällä suorituksella. Emme vain käyttäneet maalipaikkoja, ja siksi en ole huolissani tästä pelistä.

Liverpoolin joulukuuhun mahtui kaksi murskavoittoa [Wolves 4-0 ja Crystal Palace 7-0], mutta Fulhamia, Tottenhamia, West Bromwichia ja Newcastlea syntyi yhteensä vain neljä maalia. Ajoittaisia maalinteko-ongelmia on siis ollut, mutta Klopp ei haro hiuksiaan tästäkään asiasta.

– Jos jatkamme maalipaikkojen luomista, tulemme tekemään maaleja. Tiedän, että tulemme tekemään maaleja uudelleen, niin se vain on. Se ei ole ongelma tällä hetkellä, Klopp tarkensi.