Advertisement

Liverpoolin 16-vuotias lupaus matki videolla Kanea törkeällä tavalla – pyytää nyt anteeksi tehnyttä

Kuva: TT, Ian Tutte

 

Liverpoolin 16-vuotias lupaus, Harvey Elliot, matki aiemmin kesällä englannin maajoukkuehyökkääjä Harry Kanea loukkaavalla tavalla snapchat-applikaation videossa. Videot nousivat uudestaan esille varhain, ja Elliot on nyt pyytänyt anteeksi tapahtunutta.

Elliot on viime viikkoina harjoitellut Liverpoolin edustusjoukkueen mukana, ja on nyt siinä tilanteessa, että nuoresta iästä huolimatta on siistittävä oma käyttäytyminen ammattimaiselle tasolle. Alta voit katsoa Elliotin tekemiä snapchat-videoita.


 

 

“Haluan vain sanoa, että olen äärimmäisen pahoillani mikäli loukkasin ketään tekemällä videon, joka tällä hetkellä pyörii ympäri internettiä”, Elliot kommentoi.

“Video oli otettu kavereiden kesken yksityisessä tilaisuudessa, eikä ollut tarkoitus kohdistua kehenkään yksilöön, mutta ymmärrän nyt, että tekemiseni oli lapsellista ja järjetöntä.”

“Haluan painottaa, että videon sisältö ei millään tavalla kuvaa minua tai minkälainen minä olen ihmisenä, tai miten minut on kotona kasvatettu, olen todella pahoillani.”