Advertisement

Liverpoolin 18-vuotias sankari kehujen kohteena – ”mahtava tulevaisuus”

Liverpoolin nuori puolustaja Trent Alexander-Arnold on saanut osakseen huikeita kehuja Hoffenheim Mestarien liiga -karsintaottelun jälkipyykeissä.

Liverpoolin Mestarien liigahaave on enemmän kuin lähellä täyttymystä, joukkueen voitettua Hoffenheimin karsintaottelun ensimmäisen osan vieraissa numeroin 1-2. Liverpoolin sankari ja ottelun hehkutetuin pelaaja Alexander-Arnold räväytti upealla vapaapotkumaalilla. 18-vuotias nuorukainen vei vierasjoukkue Liverpoolin 0-1 johtoon 35. peliminuutilla.

Ottelun voittomaaliksi jäi Haavard Nordtveitin 75. peliminuutin omamaali, jonka jälkeen Mark Uth vielä onnistui kaventamaan ottelun loppulukemat 1-2. Ottelun viimeisessä maalissa Alexander-Arnold jätti pelaamisen pahasti kesken, mutta on saanut pientä siimaa nuoren ikänsä sekä hienon maalin ansoista.

Alexander-Arnoldin upean täysosuman voi nauttia alta.

Ottelun jälkeisissä puinneissa niin päävalmentaja Jürgen Klopp kuin Liverpool-legenda Steven Gerrard ovat kehunut nuorukaista suurin sanoin.

”Minun on pakkoa sanoa, 18-vuotiaaksi pitää olla munaa laukoakseen vapaapotkun, ja se korvaa enemmän kuin virheen minkä hän teki.”

”Hän on mahtava nuori pelaaja. Se [Alexander-Arnoldin laukoma vapaapotku] tapahtui koska määräsin hänet laukomaan – hän on ainoa joka sen osaa. Hän ampuu parempia vapaapotkuja kuin mitä minä ikinä pystyisin.”

Gerrard on myös ilmaissut ihastuksensa nuorukaisen otteisiin, ja väittää englantilaisen hätyyttelevän Nathaniel Clynen pelipaikkaa.

”Hän on suuri lahjakkuus, ja hänellä on mahtava tulevaisuus”, Gerrard kommentoi BT Sportille ottelun jälkeen.

”Hän hengittää jo Nathaniel Clynen niskaan kamppailussa pelipaikasta, ja Liverpool on todella vahva sillä alueella”

”Oli erityinen ilta, ja erityinen esiintyminen. Parasta tässä on se, että valmentajalla on täysi luotto häneen.”

Liverpool jatkaa kautta lauantaina isännöidessä Crystal Palacea Anfieldillä, ja nähtäväksi jää mahtuuko Trent Alexander-Arnold avaukseen myös tässä ottelussa.