Liverpoolin finaalivastus selviää – Ajax vai Tottenham?

Mestarien liigassa ratkaistaan tänä iltana toinen finaalipaikka, kun Ajax ja Tottenham kohtaavat Amsterdamissa. Ajax lähtee otteluparin toiseen ja ratkaisevaan osaotteluun maalin johtoasemasta, sillä se onnistui viime viikolla voittamaan Lontoossa pelatun avausosan maalein 1-0.

Ajax oli avausosassa parempi joukkue ensimmäisen puoliajan, mutta menetti otteen pelistä toisella puoliajalla. Spurs ei kuitenkaan onnistunut toisen jakson hallinnasta huolimatta maalinteossa, joten hollantilaiset saivat loistavat lähtökohdat kotiotteluun. Paremmatkin ne tosin olisivat voineet olla, mutta nuoren Ajax-hyökkääjän David Neresin laukaus ottelun lopussa osui tolppaan.

Tottenham saa otteluun tärkeän vahvistuksen, kun avausosasta pelikiellon takia sivussa ollut Heung-Min Son palaa kokoonpanoon. Son oli ratkaisevassa roolissa puolivälierissä, kun hän latoi peräti kolme maalia Manchester Cityn verkkoon. Pohjoislontoolaiset odottavat myös tänään Sonilta tehoja, sillä ykköspyssy Harry Kane on edelleen sivussa.

Ajaxilla on pienoinen ote finaalipaikasta, mutta amsterdamilaisleirissä ei mennä asioiden edelle.

”Meidän on määriteltävä peli Tottenhamia vastaan kuin se olisi 0-0. Meidän on myös pelattava omaa Ajax-peliämme. Emme voi pitää mitään itsestäänselvyytenä. Meidän on oltava myös agressiivisia, ottelupari ei ole vielä ohi”, Ajax-puolustaja Daley Blind sanoi lehdistötilaisuudessa.

Ajaxin terveystilanne on loistava sillä varmoja poissaoloja ei ole. Ainoastaan David Neresin pelaaminen on vielä epävarmaa.

Spursilta sivussa ovat edelleen Harry Kane, Davinson Sanchez sekä Harry Winks. Serge Aurier pelikunto on arvoitus.

Liverpoolin finaalivastus selviää tänä iltana kello 22 alkavassa ottelussa. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä CMore Sportilta tai CMoren suoratoistopalvelusta.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!