Advertisement

Liverpoolin himoitsema Kylian Mbappe haluaa pitää oven auki siirrolle – vaatii ulosostopykälää uuteen sopimukseensa

PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappen on ilmoitettu vaatineen ulosostopykälän sisällyttämistä uuteen sopimukseensa, jota pariisilaisseura on hänelle tarjoamassa.

21-vuotias Mbappe on yhdistetty viime kuukausien aikana tiiviisti Liverpooliin, mutta myös espanjalaisjätti Real Madrid on ranskalaishyökkääjän kintereillä.

Maailmanmestaruuden kesällä 2018 Ranskan maajoukkueen mukana voittaneen Mbappen nykyinen sopimus PSG:n kanssa ulottuu kesään 2022 asti, mutta pariisilaisseura haluaa pidentää tätä usealla vuodella.


Mbappen kerrotaan olevan halukas allekirjoittamaan uusi sopimus sen sijaan, että hän siirtyisi muualle, mutta haluaa pitää ovea auki siirrolle, ja vaatiikiin sopimukseen ulostopykälän sisällyttämistä.

Espanjalaislehti AS:n mukaan Mbappe haaveilee edelleen pelaavansa jonain päivänä Real Madridissa, ja haluaa tarjota espanjalaisjätille mahdollisuuden hankkia hänet, jos he haluavat.

Ulosostopykälä ei kuitenkaan rajoitu pelkästään Real Madridiin, joten Liverpool voi halutessaan laukaista sen. Merseysidelaisseuran on aiemmin kerrottu haluavan hankkia Mbappe joukkueeseen, mikäli Sadio Mane siirtyy tulevien vuosien aikana Real Madridiin, jonne häntä on kovasti viime aikoina huhuttu.