Advertisement

Liverpoolin hyökkääjä kiinnostaa rajusti

Liverpoolin loukkaantumisista urallaan kärsinyt hyökkääjä Danny Ings on monen seuran mielenkiinnon kohde.  Crystal Palace, Leicester City, Newcastle United ja Southampton ovat englantilaisen Timesin mukaan tehneet tarjouksia 26-vuotiaasta hyökkääjästä. Miehen hinnan kerrotaan olevan 20 miljoonan punnan tienoilla, eikä Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ole ollut erityisen innokas myymään rotaatiopelaajaansa. Klopp on kuitenkin myöntänyt, että ymmärtää Ingsin pelihalut ja hyväksyy mahdollisen siirron.

Ings paukutteli maaleja Burnleyssä ennen siirtoaan Liverpooliin 2015, mutta ura Liverpoolissa oli monien kausien ajan todella vaikea. Vakavat loukkaantumiset veivät  peliaikaa kaikkina Liverpool-kausina, mutta nyt mies on kunnossa ja haaveilee vakituisesta peliajasta ja mahdollisesta ykköshyökkääjän roolista. Liverpoolissa sen roolin täyttää kuitenkin Roberto Firmino, jonka palli ei heilu Kloppin silmissä. Tosiasia on kuitenkin se, että Liverpool kaipaa leveyttä ja ehjiä miehiä, Ings taas peliaikaa.

Crystal Palacen manageri Roy Hodgson on ilmoittanut haluavansa Ingsin joukkueeseensa, mutta Ings pohtinee varmasti tarkasti seuraavan siirtonsa. Perässä olevat joukkueet ovat hyökkääjätilanteeltaan hyvin erilaisia. Selvä ykköshyökkääjän asema olisi tarjolla ainakin Newcastlessa, jonka hyökkääjätilanne on ollut surkea jo kolmatta kautta. Ongelma Newcastlen suhteen lienee hyvin rajallinen siirtokassa.  Leicesterissa kilpailu sen sijaan lienisi kovinta, mutta myös menestysmahdollisuudet olisivat lähtökohtaisesti parhaat viime kausien perusteella.

Ihme on, jos Ings ei edellä mainituista seuroista johonkin päädy.