Advertisement

Liverpoolin Keita jopa kaksi kuukautta sivussa

Liverpoolin keskikenttäpelaaja Naby Keita on loppukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi. Keita loukkasi reitensä keskiviikon Mestarien liigan ottelussa Barcelonaa vastaan ja joutui tulemaan vaihtoon. Nyt Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on vahvistanut vamman olevan varsin vakava, joka pitää guinealaisen pois kentiltä pitkälle kesään asti.

“Se oli erittäin epäonnekasta, ja kyse on huonoista uutisista”, Klopp totesi Sky Sportsin mukaan. “Hänellä on vakava sisäreisivamma. Jänne on revennyt ja sanoisin, että se pitää hänet sivussa ainakin kaksi kuukautta.”

Mikäli Klopp on arviossaan oikeassa, jäisi Keitalta Liverpoolin kauden muutaman viimeisen ottelun lisäksi väliin myös kesällä pelattavat Afrikan mestaruuskisat.


“Uutinen on huono meille ja se on huono myös Guinealle, koska Afrikan mestaruuskisat ovat tuloillaan”, Klopp jatkoi. “Sellaista joskus on jalkapallo ja elämä, ei liian mukavaa. Mutta vamma on varsin vakava ja sen ajankohta ei todellakaan ole paras mahdollinen.”

Liverpoolin otteluista Keitalta jää väliin kaksi viimeistä Valioliiga-peliä, sekä yksi tai kaksi Mestarien liigan ottelua riippuen siitä, onnistuuko joukkue kääntämään kolmen maalin tappioaseman Barcelonaa vastaan voitoksi.

Keita pelasi debyyttikaudellaan Valioliigassa yhteensä 25 ottelussa, joissa hän onnistui maalinteossa kahdesti. Lisäksi Mestarien liigassa tuli kuusi esiintymistä, joissa verkko heilui kerran.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!