Advertisement

Liverpoolin keskikenttäpelaaja palaamassa Bundesliigaan?

Liverpoolin keskikenttäpelaaja Naby Keitan ura ei ole lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin uudessa seurassa. Keita on esiintynyt tällä kaudella 21 valioliigaottelussa, mutta avauskokoonpanoon hän on mahtunut pääasiassa vain silloin, kun joku nokkimisjärjestyksessä edellä olevista pelaajista [James Milner, Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum, Fabinho] on ollut sivussa kokoonpanosta.

Liverpool hankki Keitan 52 miljoonalla punnalla RB Leipzigistä jo kesällä 2017, mutta guinealainen pelasi vielä viime kauden saksalaisseurassa. Keita ei ole kuluvan kauden aikana saanut kaipaamaansa vastuuta, joka johtuu pitkälti siitä, että keskikenttäpelaaja on kärsinyt jatkuvasti loukkaantumisista ja hänellä on ollut vaikeuksia sopeutua Valioliigaan.

Teamtalkin mukaan Liverpool olisikin valmis luopumaan Keitasta jo ensi kesänä, vieläpä kymmenen miljoonaa halvemmalla, kuin mitä seura hänestä maksoi. Guinean maajoukkuepelaajan kintereillä ovat ainakin Bundesliigan suurseurat Borussia Dortmund ja Bayern Munchen, jotka ovat tiettävästi jo aloittaneet neuvottelut Keitan edustajien kanssa mahdollisesta paluusta Bundesliigaan.