Advertisement

Liverpoolin keskikenttäpelaaja toppuuttelee mestaruuspuheita – “Se olisi todella väärin”

Kuva: TT, Paul Greenwood

Liverpool on aloittanut valioliigakautensa todella vahvasti voittamalla kaikki kahdeksan otteluaan. Hallitsevalla mestarilla Manchester Cityllä on ollut huomattavasti vaikeampaa alkukauden aikana ja sarjan piikkipaikalla oleva Liverpool on kuronut manchesterilaisseuraan jo kahdeksan pisteen eron. Ei siis ole ihme, että puheet Liverpoolin historian ensimmäisestä valioliigamestaruudesta ovat ottaneet tuulta alleen.

Liverpoolin keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum kuitenkin muistuttaa, että valioliigakautta on pelaamatta vielä 30 peliä ja kaikkea voi tapahtua. On siis aivan liian aikaista puhua mestaruudesta.


“Emme halua ajatella, että olemme jo mestareita. Se olisi todella väärin”, Wijnaldum sanoi Sky Sports Newsille.

“Olen varma, että manageri [Jurgen Klopp] pitää meidät jaloillamme kentällä ja käskee meidän keskittyä vain omaan tekemiseen. Meidän on yritettävä pelata hyvin ja antaa itsestämme 100 prosenttia joka viikko.

“Meidän on tehtävä vain se, mitä olemme tähänkin mennessä tehneet. Meidän täytyy pitää fokus omassa tekemisessä, emmekä saa keskittyä liikaa muihin joukkueisiin, koska me emme pysty vaikuttamaan heidän suorituskykyyn.

“Meidän on vain varmistettava, että olemme valmiita tuleviin peleihin ja yritettävä saada hyviä tuloksia, koska tiedämme, että se voi muuttua nopeasti.

“Kauden lopussa näemme missä olemme.”

Liverpool kohtaa maajoukkuetauon jälkeen Manchester Unitedin vieraskentällä. Ottelu pelataan sunnuntaina 20. lokakuuta.