Advertisement

Liverpoolin luottopelaajat ehdolla Valioliigan tammikuun pelaajiksi – katso lista!

Kuva: TT, Ian Stephen

Kuukauden pelaajaehdokkaita on tällä kertaa nimitetty seitsemän kappaletta. Liverpoolin Trent Alexander-Arnold oli joulukuun pystin saaja, mutta jatkuuko Liverpool-pelaajien voittokulku vielä tammikuunkin osalta. Ehdokkaat ovat tässä.

Alisson ja Jordan Henderson, Liverpool

Liverpoolin viiden voiton sävyttämän tammikuun luottomiehinä toimivat tällä kertaa maalivahti Alisson ja kapteeni Jordan Henderson. Alisson piti Liverpoolin maalin koskemattomana peräti neljässä ottelussa, joka nosti brassivahdin nollapelien määrässä jaetulle ykkössijalle (9 nollapeliä) kuluvan kauden aikana. Hän saalisti myös yhden syöttöpisteen alustamalla Mohamed Salahin 2-0 maalin North-West derbyssä.

Keskikentän moottorina hääräävä Henderson taasen ei tuttuun tapaan tehoilla juhlinut, mutta tasapainottava pelaaminen keskikentän sydämessä on ollut isossa roolissa nollapelien taustalla. Henderson oli myös avainroolissa Wolves-vierasvoitossa, kun hän osui kertaalleen ja alusti Roberto Firminon voittomaalin 1-2 päättyneessä kamppailussa Molineux’lla.

Ayoze Perez, Leicester

Jamie Vardyn ja James Maddisonin vaellellessa varjojen mailla, espanjalainen nousi ratkaisevaan rooliin Leicesterin etulinjoilla. Perez paukutti tammikuun aikana maaliverkkoja kolmasti ja tarjoili yhden maalisyötön maalien lisäksi.

Sergio Agüero, Manchester City

Vaisun joulukuun jälkeen, eniten Valioliigamaaleja ulkomaalaispelaajista omaava argentiinalaishyökkääjä löysi lopulta maalivainunsa. Kuusi maalia ja yhden maalisyötön neljään otteluun tehtaillut Agüero oli Valioliigan tammikuun tehokkain pelaaja.

Abdoulaye Doucoure, Watford

Ranskalainen keskikenttäpelaaja oli Watfordin pirteimpiä esiintyjä tammikuun aikana. Viime kaudella viisi maalia tehnyt Doucoure triplasi kuluvan kauden maalimääränsä tammikuun otteluissa, tekemällä yhteensä kaksi osumaa. Tärkeiden osumien lisäksi Doucoure tarjoili myös yhden maaliin johtaneen syötön.

Jack Grealish, Aston Villa

Yksi tämän hetken kuumimmista englantilaispelaajista Valioliigassa oleva Jack Grealish oli pitelemättömällä tuulella edellisen kuukauden aikana. Valioliigan suurseuroihin huhuttu keskikenttäpelaaja oli ylivoimaisesti Aston Villan parhaimmistoa tammikuun aikana kahdella upealla maalillaan.

Jack Stephens, Southampton

Southamptonin toppariosastolla häärivän Stephens oli isossa roolissa Southampton ottaessa kolme voittoa tammikuun neljästä Valioliigakohtaamisesta. Vakuuttavan puolustustyöskentelyn lisäksi englantilainen sai napattua itselleen kaksi maalisyöttöä.

https://www.instagram.com/p/B7-0l3Vjbby/

Pääset vaikuttamaan äänestykseen tästä.