Advertisement

Liverpoolin luottopuolustaja loukkaantui – Kloppin vaihtoehdot käymässä vähiin

Valioliigaa johtavan Liverpoolin puolustajat alkavat käydä vähiin. Viimeisin loukkaantuneiden listalle liittynyt pelaaja on Trent Alexander-Arnold.

20-vuotias laitapuolustaja loukkaantui lauantain Brighton-ottelun alkulämmittelyssä, mutta pystyi pelaamaan täydet 90 minuuttia ottelussa. Myöhemmin tehdyt tutkimukset ovat kuitenkin paljastaneet englantilaisen kärsivän pienestä nivelsidevammasta, joka pitää oikean laitapuolustajan sivussa pelikentiltä noin neljä viikkoa.

Alexander-Arnoldin loukkaantumisen myötä Jurgen Kloppin valinnat oikean laitapuolustajan tontille ovat todella rajalliset. Joe Gomez ja Joel Matip ovat olleet jo useita viikkoja sivussa loukkaantumisten vuoksi ja Nathaniel Clyne lainattiin aiemmin tässä kuussa Bournemouthiin. Puolustuspään pelaajista sivussa on myös keskuspuolustaja Dejan Lovren.

Gomezin ja Lovrenin uskotaan palaavan pelikuntoon helmikuun alussa. Matip on palannut joukkueen harjoituksiin ja pelannee jo lauantaina Crystal Palacea vastaan. Matipin paluun myötä Klopp siirtänee keskuspuolustajana kahdessa viimeisimmässä ottelussa pelanneen Fabinhon oikean laitapuolustajan tontille. Fabinho pelasi ex-seurassaan Monacossa pitkään juuri tuolla pelipaikalla. Myös Matip pystyy tarvittaessa pelaamaan laitapuolustajana.