Advertisement

Liverpoolin maalivahti loukkaantui joukkueen kannattajan takia – “Liukastui ja potkaisi häntä nilkkaan”

Kuva: TT, Lefteris Pitarakis

 

Liverpoolin maalivahti Adrian on viimeisten tietojen mukaan loukannut nilkkansa joukkueen juhliessa Super Cupin voittoa, ja on nyt kysymysmerkki viikonlopun Southampton -ottelua ajatellen.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on kertonut Adrianin nilkan olevan turvoksissa, kun kentälle tunkeutunut joukkueen kannattaja vahingossa potkaisi maalivahtia nilkoille.

Adrian on tällä hetkellä Liverpoolin ykkösvalinta maalipuiden väliin, kun ykkösmaalivahti Alisson on sairastuvalla. Adrian nousi joukkueen sankariksi keskiviikkoisessa Super Cupissa, torjuttuaan Chelsean Tammy Abrahamin ratkaisevan rangaistuspotkun rangaistuspotkukilpailussa.

Kun päävalmentaja Kloppilta kysyttiin mikäli viime ottelun sankaruus antaisi Adrianille lisää itseluottamusta, Klopp vastasi: “Kyllä se varmasti auttaisi häntä, mikäli olisi 100 varmaa että hän pystyy pelaamaan huomenna.”

“Kun olimme kaikki yhdessä juhlimassa ottelua, kannattaja hyppäsi jonkin yli vartijoiden jahdatessa häntä, hän liukastui ja potkaisi hänen [Adrianin] nilkkaa.”

“Eilen se oli vielä turvonnut – tänään hieman parempi, mutta aika näyttää.”