Advertisement

Liverpoolin nuori lupaus pelikieltoon somejulkaisun ansiosta

Kuva: TT, Ian Stephen

Liverpoolin 16-vuotias laituri Harvey Elliott on saanut FA:lta 14 päivän mittaisen pelikiellon asiattomasta päivityksestä sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin tällä kaudella nuori englantilaispelaaja lisäsi sosiaaliseen mediaan videon, jossa hän pilkkasi Tottenhamin Harry Kanea. Videolla hän imitoi Englannin maajoukkuekapteenia halventavin sanankääntein, katsoen samanaikaisesti Liverpoolin ja Tottenhamin välistä Mestareiden liigan -finaaliottelua.

14 päivän pelikiellon lisäksi Elliottia rankaistiin 350 punnan sakoilla. Elliott onkin rientänyt tuomionsa jälkeen pyytelemään anteeksi toimintaansa sosiaalisen median puolella. Elliott pyytää koko sydämestään anteeksi aiheuttamaansa mielipahaa. Hän myös kertoo videon olleen pienen piirin yksityinen hassuttelujuttu ja kertoo, ettei video näytä totuutta siitä, minkälainen hän on ihmisenä. Myös Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson otti nuoren lupauksen puhutteluun, jotta vastaavaa ei tapahtuisi tulevaisuudessa.


Harvey Elliott debytoi Liverpoolin paidassa Carabao Cupin ottelussa MK Donsia vastaan. 2-0 Liverpoolin voittoon päättyneessä ottelussa pelanneesta Elliottista tuli nuorin pelaaja, joka on edustanut Liverpoolia virallisessa ottelussa.