Liverpoolin voitoton putki sai jatkoa – Klopp myöntää Napolin ansainneen voittonsa

Liverpool kärsi keskiviikko-iltana avaustappionsa Mestarien liigassa, kun italialaisseura Napoli oli kotikentällään vahvempi lukemin 1-0.

Napoli oli erittäin vahva toisella puoliajalla ja aneeminen Liverpool oli hätää kärsimässä. Kotijoukkueella oli lukuisia paikkoja ratkaista peli jo aiemmin, mutta vasta 90. minuutilla italialaishyökkääjä Lorenzo Insigne sai pallon maaliverkkoihin. Liverpoolin aseettomuudesta kertoo se, että joukkue ei onnistunut koko ottelun aikana saamaan ainuttakaan laukausta kohti Napolin maalia. Maalintekoyrityksetkin menivät kotijoukkueelle lukemin 16-4.

Liverpool-manageri Jurgen Klopp myönsikin heti ottelun jälkeen, että hänen joukkueensa ansaitsi hävitä pelin.

”Tänä iltana emme olleet riittävän hyviä, Klopp sanoi lehdistötilaisuudessa.

”Kuten normaalistikkin, jos et ole riittävän hyvä, häviät jalkapallo-ottelun. Näin meille kävi tänään.

”En ole 100-prosenttisen varma siitä, miksi olimme huonoja, mutta se on selvää, että olimme. Puolustuksessa liikkeiden ajoitus ei ollut tarpeeksi hyvä, emme sulkeneet tilaa oikeaan aikaan, emmekä reagoineet oikein tilanteisiin.

”Emme luoneet paljoa maalipaikkoja. Toinen puoliaika ei ollut tarpeeksi hyvä. Se on aina huono merkki, kun sinun on sanottava, että maalivahti oli joukkueesi paras pelaaja, mutta niin kävi tänä iltana.

Liverpool on nyt pelannut jo kolme ottelua perätysten ilman voittoa. Sunnuntaina joukkue kohtaa Anfieldilla Manchester Cityn, joten helpolla voitoton putki ei tule katkeamaan.