Advertisement

Llorentelta vuolaita kehuja seuratoverilleen – “hän pelaa uskomatonta jalkapalloa”

Tottenhamin espanjalaishyökkääjä Fernando Llorente kertoi Cadena Serille antamassaan puhelinhaastattelussa Harry Kanen yllättäneen hänet täysin, ja englantilaishyökkääjän kuuluvan selkeästi kolmen parhaan hyökkääjän joukkoon maailmassa.

Entinen Espanjan maajoukkuehyökkääjä kieltäytyi ottamasta kantaa spekulaatioihin, jotka yhdistävät Kanea Real Madridin kanssa. Llorente kuitenkin totesi, että hänen joukkuetoverinsa voisi pelata mille tahansa joukkueelle maailmassa.

Llorente liittyi Spursin riveihin elokuussa Swanseasta, ja hänellä on ollut iso vaikutus 24-vuotiaaseen Kaneen, joka viimeisteli 2017 kalenterivuonna enemmän maaleja kuin kukaan muu Euroopan huippuliigoissa.


“Hän on pelaaja, joka on yllättänyt minut tästä joukkueesta. Hän pelaa uskomatonta jalkapalloa. Pidän häntä selkeästi maailman kolmen parhaan hyökkääjän joukossa, Llorente kehui joukkuetoveriaan.

“Hän tekee paljon maaleja, hän on monipuolinen pelaaja ja hän on keskushyökkääjä, joka pelaa hyvin myös selkä maaliin päin. Hän on vahva pelaaja, joka tekee paljon maaleja.

“Hän on uskomattomalla tasolla. Hän on tehnyt paljon maaleja ja hänen itseluottamuksensa on erittäin korkealla. Luulen, että hänen kaltainen pelaaja sopisi mihin tahansa joukkueeseen maailmassa.

Kanen loistava pelivire on jättänyt Llorenten vähäiselle peliajalle. 32-vuotias hyökkääjä on aloittanut kauden aikana vain kuusi kertaa, joista vain yksi on Valioliigassa.

Entinen Athletic Bilbaon ja Juventuksen hyökkääjä sanoo kuitenkin olevansa onnellinen joukkueessa ja rakastavansa pelata Valioliigaa. Jopa joulun ajan otteluruuhka on espanjalaisen mieleen, vaikka muissa Euroopan huippuliigoissa vietetään samaan aikaan talvilomaa.

“Olen erittäin onnellinen siitä, missä olen tällä hetkellä, ja pidän siitä, miten toimimme. Olen pelikunnossa ja toivon, että voin pysyä tällä tasolla pitkään ja nauttia jalkapallosta, sillä se on asia, jota minä rakastan, Llorente sanoi.

Mauricio Pochettino tekee hienoa työtä joukkueessa, hän on mahtava valmentaja.

Llorente kehui myös Valioliigaa, jota pidetään maailman tasokkaimpana sarjana.

“Tämä on mahtava liiga. Jokainen joukkue voi yllättää sinut ja voittaa sinut. Jokaiseen otteluun pitää keskittyä täysillä, etkä voi rentoutua ottelussa edes sekunniksi.

“Aloitimme kauden erittäin hyvin, mutta tappio Manchester Unitedia vastaan ajoi meidät hetkellisesti sivuraiteille. Olemme kuitenkin todistaneet tasomme kauden aikana mm. Real Madridia vastaan, jolloin pelasimme parasta peliämme ja osoitimme, että voimme voittaa kenet tahansa.

“Olemme menettäneet kauden aikana paljon pisteitä, mutta olemme silti taistelussa (TOP-4 sijoitus) mukana. Matka on vielä pitkä ja mikäli jatkamme samalla tasolla kun viime aikoina niin saavutamme tavoitteemme.