Advertisement

Lloris: Mestarien liigan voittaminen Pochettinon alaisuudessa merkitsisi enemmän

Tottenhamilla on lauantaina edessään historiallinen päivä, kun pohjoislontoolaisseura pelaa ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana Mestarien liigan finaalissa.

Tottenhamin maalivahti Hugo Lloris kertoi tällä viikolla, että finaalin voittaminen Mauricio Pochettinon alaisuudessa merkitsisi hänelle enemmän, kuin kenenkään muun valmentajan kanssa. Lloris ja Pochettino ovat äärimmäisen läheisiä toisilleen ja heidän arvostuksensa toisiaan kohtaan on valtaisa.

“Meillä on fantastinen mahdollisuus Mestarien liigassa. Se on suurin palkinto jonka voit voittaa, ja kun sinulla on siihen mahdollisuus, sinun täytyy tehdä kaikkesi saavuttaaksesi sen”, Lloris sanoi Evening Standardille.


“Ja se merkitsee vieläkin enemmän, kun teet sen ihmisten kanssa, joista todella välität. Mauricion kanssa se merkitsee entistä enemmän.

“Voittaminen on vieläkin parempaa, kun suhde joukkuetoverien ja managerin kanssa on näin vahva. Haluamme tehdä sen yhdessä.

Ranskan paidassa viime kesänä maailmanmestaruutta juhlinut Lloris myöntää, että ei voinut ennen kautta edes kuvitella olevansa tässä tilanteessa.

“Viime vuoden MM-kisojen jälkeen en voinut edes kuvitella pelaavani Mestarien liigan finaalissa vuoden kuluttua. Tämä on jalkapallon kauneus. Joskus se voi olla julmaa, joskus se voi olla parasta.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!