Advertisement

Lloris tiedostaa Messin vaarallisuuden – ”Hän voi päättää kohtalostamme”

Argentiinan tähtipelaajalla Lionel Messillä ei ole toistaiseksi MM-kisoissa kulkenut aivan totuttuun malliin. Sama koskee koko Argentiinan joukkuetta. Argentiina kohtaa MM-kisojen neljännesvälierissä Ranskan, jonka maalivahti Hugo Lloris tiedostaa Messin vaarallisuuden heikohkosti menneistä kisoista huolimatta.

”Me olemme valmistautuneet kohtaamaan neljännesvälierissä Argentiinan, joten meidän on laitettava peliin parastamme”, Lloris kertoi toimittajille.

”Me olemme opiskelleet heidän otteitaan alkulohkossa, joka antaa meille hieman viitteitä. Tiedämme kuitenkin myös sen, että Messin tapaiset pelaajat voivat astua esiin ja päättää kohtalostamme yksin.”

”Me tulee vastata kollektiivisesti. Meidän on annettava kaikkemme yksilötasolla ja kollektiivisesti joukkueena. Meidän on oltava uskomattomia päästäksemme eteenpäin.”

Ranska ja Argentiina kohtaavat huomenna klo 17.00 Kazanissa pelattavassa ottelussa. Kumpikaan joukkue ei ole toistaiseksi pelannut kovinkaan vakuuttavasti. Ranska on ottelussa pieni ennakkosuosikki, kun huomioidaan joukkueiden otteet alkulohkoissaan. Jatkopelit ovat kuitenkin täysin toisenlainen maailma ja vain voitolla pääsee jatkamaan turnausta eteenpäin.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom