Advertisement

Lloris: Tottenhamin täytyy voittaa loput ottelut

Vielä vuodenvaihteessa Tottenham Hotspur vaikutti päältä päin olevan Liverpoolin ja Manchester Cityn kanssa taistelemassa jopa Valioliigan mestaruudesta. Viime viikot ovat palauttaneet joukkueen kuitenkin nopeasti takaisin maan pinnalle.

Viimeisestä neljästä Valioliigan ottelustaan Tottenham on kerännyt vain yhden pisteen kotitasapelistään Arsenalia vastaan. Tappiot se on kärsinyt Chelsean lisäksi sarjataulukon toisesta päästä löytyville Burnleylle ja Southamptonille.

Toivo mestaruustaistosta on vaihtunut taisteluun paikasta neljän parhaan joukossa ja sitä myöten ensi kauden Mestarien liigassa. Kolmantena olevan Tottenhamin ero viidentenä olevaan Manchester Unitediin on enää kolme pistettä ja kuudentena olevaan Chelseaan neljä pistettä. Chelsealla on lisäksi yksi ottelu vähemmän pelattuna.


Tottenhamin maalivahti Hugo Llorisin mukaan kuvio loppukaudelle on selvä. Tottenhamin on voitettava jäljellä olevat ottelunsa pitääkseen haastajat takanaan.

“Olemme menneet nyt neljä ottelua ilman voittoa”, Lloris totesi Sky Sportsin mukaan. “Se harmittaa etenkin niissä otteluissa, joissa meidän odotetaan saavan pisteitä. On rankkaa hävitä pelejä ja se tekee tilanteesta haastavan meille. Meillä oli mukava piste-ero kuukausia sitten, nyt se on kadonnut eikä meillä ole jokerikorttia enää. Meidän täytyy voittaa jokainen ottelu loppuun asti.”

Lloris ei lähde kuitenkaan vielä spekuloimaan sillä, mitä tapahtuu, jos joukkue putoaa pois Mestarien liigan paikoilta.

“On liian aikaista puhua siitä”, hän jatkoi. “En halua tehdä oletuksia, katsotaan mitä tapahtuu ja katsotaan, mitä me ansaitsemme. Olemme yhä kisassa mukana ja se on tärkeintä, mutta on selvää, että meidän täytyy muuttaa asioita etenkin vierasotteluissa.”