Advertisement

Loftus-Cheek tyytyväinen oloonsa Chelseassa – “Ei syytä miettiä lähtöä”

Chelsean keskikenttäpelaaja Ruben Loftus-Cheek on viime aikoina ollut vahvassa vedossa. Seitsemässä edellisessä Valioliigan ottelussa Loftus-Cheek on onnistunut tekemään kolme maalia ja syöttämään vielä kaksi lisää.

Hän on ollut myös tuttu näky kentällä jatkuvasti. Edellisen kerran hän ei pelannut Chelsean Valioliiga-ottelussa tammikuun puolessa välissä, kun joukkue hävisi paikalliskamppailussa Arsenalille.

Tilanne on parantunut huomattavasti alkukaudesta. Ennen vuoden vaihdetta Loftus-Cheek oli päässyt kentälle vain kahdeksassa ottelussa Valioliigassa ja mahtunut avauskokoonpanoon vain kertaalleen. Tammikuussa oli spekulaatiota, että Loftus-Cheek voisi olla yksi Chelsean pelaajista, jotka haluavat siirtyä peliajan perässä muualle. Viime aikojen kasvanut vastuu on kuitenkin muuttanut tilannetta, Seuran puolelta ollaan halukkaita jo tarjoamaan miehelle jatkosopimustakin, vaikka nykyinen sopimus kattaa vielä kaksi seuraavaa kautta.


“En tiedä siitä, annan agenttini hoitaa ne asiat”, Loftus-Cheek totesi Sky Sportsin mukaan. “En ajattele sitä juuri nyt. Minulle on tärkeää keskittyä vain nykyhetkeen, ja saan pelata juuri nyt. Kaikki näyttää hyvältä, joten minulla ei ole syytä miettä lähtöä Chelseasta.”

Loftus-Cheek on kärsinyt urallaan paljon selkävaivoista, jotka ovat pitäneet miehen sivussa välillä tälläkin kaudella. Hän uskoo, että pahin alkaa niiden suhteen olla kuitenkin ohi.

“En usko, että tulen kärsimään niistä loppu-urani ajan”, hän jatkoi. “Tunnen oloni juuri nyt todella hyväksi, paremmaksi kuin koskaan. Selässä ei ole tuntunut mitään viikkoihin. Kaikki näyttää oikein hyvältä.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!