Advertisement

Loistavia uutisia Manchester Citylle – tähtipelaaja solmi jatkosopimuksen!

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja David Silva on allekirjoittanut seuran kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen, joka pitää espanjalaisen seurassa vuoden 2020 kesään asti.

Silva siirtyi Valenciasta Manchester Cityyn kesällä 2010, eli samana kesänä, jolloin Silva oli Espanjan mukana voittamassa jalkapallon maailmanmestaruutta. Silva, jolla tuntuu välillä olevan silmät selässäkin, on voittanut Cityssä kaksi valioliigamestaruutta, kaksi liigacuppia ja kertaalleen FA Cupin.

31-vuotiaalla on ollut erittäin suuri rooli tällä kaudella, kun Pep Guardiolan valmentaja joukkue on kahdeksan pisteen erolla Valioliigan kärjessä, voittaen 13 ottelua 14 pelistään. City on voittanut myös Mestarien liigassa kaikki viisi pelaamaansa ottelua.

Silva on antanut tällä kaudella huimat kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä 14 valioliigapelissään . Silva on myös eniten maalisyöttöjä antanut pelaaja Valioliigassa vuoden 2010 jälkeen, jolloin Silva teki debyyttinsä Englannin pelikentillä.

– Olen niin iloinen, että peliurani jatkuu Cityssä, Silva sanoi Cityn virallisilla kotisivuilla.

– Olen erittäin ylpeä siitä mitä olen saavuttanut Cityssä seitsemän ja puolen vuoden aikana. Pep Guardiolan avulla meillä on hyvä mahdollisuus voittaa pokaaleja myös tällä kaudella, kuten myös tulevina kausina.

– On kunnia olla osa tätä joukkuetta, joka pelaa tällä tavoin, ja odotan innolla pokaalien voittamista tulevina kausina.

Kaiken kaikkiaan Silva on pelannut Cityssä 324 ottelua, joissa hän on tehnyt 52 maalia, ja antanut 72 maaliin johtanutta syöttöä. Yksikään pelaaja Cityn historiassa ei ole kyennyt yhtämoneen maalisyöttöön joukkueessa.