Advertisement

Lontoon derby: West Ham-Chelsea – parikymppiä Chelsealle tuo yli 60 euron potin

Valioliigan mestaruus ratkesi jo viime viikolla Liverpoolin hyväksi, mutta seitsemällä jäljellä olevalla ottelukierroksella riittää vielä paljon pelattavaa, kun useampi joukkue taistelee europelipaikoista sekä sarjapaikan uusimisesta.

Keskiviikko-iltana Lontoon Olympiastadionilla pelataan isoista sarjapisteistä, kun West Ham ja Chelsea iskevät yhteen.

Kovia satsauksia viime vuosien aikana tehnyt West Ham on pelannut umpisurkean kauden ja on sarjassa sijalla 17 – tasapisteissä putoamisviivan alapuolella olevien Bournemouthin ja Aston Villan kanssa. David Moyesin luotsaama ryhmä on hävinnyt molemmat koronatauon jälkeiset ottelunsa 2-0 -lukemin, joten skottiluotsin tulisi saada joukkueen kelkka kääntymään pikaisesti ennen kuin on liian myöhäistä. Putoaminen Mestaruussarjaan olisi todellinen katastrofi perinteikkäälle lontoolaisseuralle.

West Hamia vastaan Lontoon derbyssä asettuva Chelsea on palannut koronatauolta mallikkaasti voittamalla kaikki kolme otteluaan. Länsilontoolaiset ovat kaataneet vieraskentällä sekä Aston Villan että Leicesterin ja kotikentällään Manchester Cityn. Chelsean peli on näyttänyt yllättävänkin hyvältä pitkän tauon jälkeen, joka lupaa hyvää loppukautta ajatellen. Chelsea on Valioliigassa tällä hetkellä sijalla neljä, ja on marssimassa kohti ensi kauden chämppäripelejä.

Lontoon derbyssä vierasjoukkue Chelsea on selkeä suosikki. West Hamin peli on ollut jo pitkään enemmän tai vähemmän sekaisin, ja joukkueen tulisi nostaa tasoaan rajusti taistellakseen sarjapisteistä Chelseaa vastaan. Joukkueiden kauden avauskohtaaminen Stamford Bridgellä marraskuussa päättyi West Hamin 1-0 -yllätysvoittoon, mutta keskiviikkona vastaavaa yllätystä tuskin nähdään. Parhaat peli-ideat vedonlyöntiin löytyvätkin vierasvoitosta [Chelsean voittokerroin uutisen julkaisuhetkellä 1.59].

NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen, joten jo pienellä panoksella voit tehdä mehevät rahat Chelsean voitolla.

Esimerkki: Hyödyntämällä uuden asiakkaan tarjouksen ja tekemällä esimerkiksi 20 euron ensitalletuksen saat päälle 20 euron bonuksen, jolloin pelikassa on yhteensä 40 euroa. Jos pelaat koko 40 euron potin Chelsealle kertoimella 1.59, saat Chelsean voittaessa mukavan 63,6 euron potin. Jos puolestaan talletat 50 euroa ja pelaat koko 100e potin Chelsealle, niin Chelsean voittaessa nappaatkin jo 159 euron potin!

NordicBetin uuden asiakkaan bonuksen pääset lunastamaan TÄSTÄ.

NordicBetin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K-18.