Advertisement

Lucas Torreirasta Arsenalin pelaaja – “Haluan ottaa tästä mahdollisuudesta kaiken irti”

Arsenal julkisti tänään seuraavan pelaajahankintansa, kun Uruguayn maajoukkuepelaaja Lucas Torreira siirtyy seuraan Sampdoriasta. 22-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi erinomaiset MM-kisat Uruguayn maajoukkueessa. Sky Sportsin tietojen mukaan siirtosumma on noin 26 miljoonaa puntaa.

“Lucas Torreirasta saamme nuoren pelaajan, joka on todella kirkas lahjakkuus tässä lajissa”, seuran tuore päävalmentaja Unai Emery kertoi seuran internetsivuilla.

“Keskikenttäpelaaja suurella laadulla. Olen nauttinut hänen esitystensä katsomisesta viimeisen kahden kauden ajalta Sampdoriassa. Me näimme hänen pärjäävän hyvin myös MM-kisoissa Uruguayn kanssa.”

Torreiralle annetaan Arsenalissa paita varustettuna numerolla 11. Numero on seuran tähtipelaajan Mesut Özilin entinen numero. Özil pelaa tulevalla kaudella numerolla 10.

“Olen todella iloinen”, Torreira kertoi seuran internet-sivuilla.

“Elämä toi eteeni tämän mahdollisuuden ja haluan ottaa siitä kaiken irti. Odotan kovasti tämän uuden seikkailun alkamista.”

“Olen rauhallinen. Olen tottunut selviämään tämänkaltaisista tilanteista parhaalla mahdollisella tavalla. On todella positiivinen asia, että ihmiset haluat toivottaa minut tervetulleeksi.”

Torreira on juuri sellainen pelaaja, joka Arsenalilta on viimeisten vuosien aikana puuttunut keskikentältä. Teknisesti Torreira on taitava pelaaja, joka repii ja raastaa kaksinkamppailuissa viimeiseen saakka.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom