Advertisement
" "

Lue tästä Liverpool vs Bournemouth -ottelun helpot vetovihjeet

Mestaruustaistelu käy “kuumana” ja Liverpool tarvitsee ehdottomasti voiton kotiottelusta Bournemouthia vastaan. Edellisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa Liverpool kyykytti tuolloin isäntänä toiminutta Bournemouthia peräti 0-4. Jürgen Klopp onkin painottanut kolmen pisteen tärkeyttä ennen joukkueiden tämän päivästä kohtaamista.

Voitolla Liverpool nousisi ainakin hetkeksi sarjan kärkeen, sillä Manchester City pelaa oman ottelunsa vasta huomenna sunnuntaina. Julkisuudessa on tuotu esiin viime aikoina hyvin paljon sitä, tuleeko Liverpool kestämään mestaruustaiston tuomia paineita vai murtuuko joukkue niiden painosta. Lisäksi Liverpool on kärsinyt jonkin verran loukkaantumista, joka ei ainakaan helpota sen tilannetta loppu kauden osalta. Joukkue on edelleen mukana myös Mestarien liigassa, jossa ottelut jatkuvat jo ensi viikolla.

Liverpoolilla ei ole siis varaa menettää enää yhtään “helppoa” pistettä ja juuri tällainen pakkovoitto sillä on ennakkoon ajatellen edessään tänään. Liverpool ei ole onnistunut voittamaan mestaruutta peräti 29 vuoteen ja tuon putken katkeamista kaupungin punaiset kannattajat odottavat kuumeisesti.

Pelivihjeemme tähän otteluun on Liverpoolin voitto ilman, että kotijoukkue päästää maaliakaan. Betsson tarjoaa tähän kertoimen 1,95 (Tulos + molemmat joukkueet tekevät maalin: 1 + Ei). Tämän ottelun vedonlyötiin pääset kätevästi TÄSTÄ!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom