Advertisement

Lukaku unelmoi Italiassa pelaamisesta

Ole Gunnar Solskjærin kuherruskuukausi Manchester Unitedissa on virallisesti ohi. Norjalaisen toimiessa väliaikaisena managerina joukkue voitti 14 ottelua kaiken kaikkiaan 19:stä. Viimeisestä yhdeksästä ottelusta United on kuitenkin hävinnyt seitsemän ja voittanut vain kaksi.

Huhtikuun kuudessa ottelussa Manchester United on onnistunut maalinteossa vain kolme kertaa. Näistäkin kaksi tuli Paul Pogban rangaistuspotkuista voitollisessa West Ham -ottelussa.

Solskjær on todennut tutkivansa tällä hetkellä, ketkä pelaajat osoittavat tarvittavaa halua edustaa Manchester Unitedia tulevaisuudessakin. Kesällä edessä on joka tapauksessa jonkinasteinen jälleenrakennus.

Yksi pelaaja, joka ei peittele haluaan pelata tulevaisuudessa muualla, on belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku. Hänen unelmansa on kokea urallaan Italian Serie A. Toistaiseksi Lukaku sanoo kuitenkin keskittyvänsä Manchester Unitedin loppukauteen.

”Pelaaminen Serie A:ssa on unelmani, se olisi todellakin unelmaa”, Lukaku kertoi Sky Sportsin mukaan. ”Toivon pääseväni sinne pelaamaan ennemmin tai myöhemmin, vaikka tällä hetkellä olenkin keskittynyt Manchester Unitediin.”

25-vuotiaalla Lukakulla on vielä kolme vuotta sopimusta Manchester Unitedin kanssa jäljellä. Hänen italialainen agenttinsa Federico Pastorello on kuitenkin sanonut, että pelaajan tulevaisuudesta aiotaan keskustella seuran kanssa kesällä.

Lukakulla on viime aikoina ollut vaikeuksia osua maalipuiden väliin. Hän ei ole tehnyt maalia seitsemässä edellisessä pelaamassaan ottelussa. Vuodenvaihteen jälkeen hän on pelaamissaan 14 Valioliiga-ottelussa heiluttanut verkkoa viidesti. Lukaku siirtyi Manchester Unitediin kaksi vuotta sitten Evertonista yli 75 miljoonan punnan siirtosummalla. Mikäli Manchester United haluaa valtaosankin rahoistaan takaisin, ei Italiasta löydy montaa maksukykyistä ehdokasta.