Advertisement

Lukakulla mahdollisuus näyttää epäilijöilleen Arsenal ja Manchester City otteluissa

Manchester Unitediin kesällä kovalla rahalla hankittu maalitykki Romelu Lukaku on näyttänyt pahasti hyytymisen merkkejä jo alkukaudesta. Kymmenessä viimeisessä ottelussa belgialainen on tehnyt vain yhden maalin. Tämä on huomattavasti vähemmän kuin mitä lähes 85 miljoonaa euroa maksaneelta hyökkääjältä odotettiin. Lukakua on jo pidemmän aikaa moitittu siitä, ettei pelaaja pysty maalien tekoon suurissa otteluissa.

Manchester United kohtaa seuraavassa kahdessa ottelussa Arsenalin sekä sarjaa johtavan Manchester Cityn. Seuran legendaarisen ex-puolustajan Gary Nevillen mukaan nuo ottelut ovat loistava mahdollisuus belgialaiselle hiljentää häntä kritisoineet tahot.

”En usko manageri Jose Mourinhon olevan huolestunut Lukakun maalien puuttumisesta, mutta loppujen lopuksi heillä on kaksi isoa ottelua tulossa.” Neville kertoo Sky Sportsin Class of ’92 Diaryssa.

”Hänet hankittiin tekemään maaleja otteluissa, joissa Unitedilla oli vaikeuksia viime kaudella. Isoissa otteluissa häntä tarvitaan nyt eniten. Paras tapa voittaa Arsenal ja Manchester City on aiheuttaa ongelmia heidän puolustuksilleen.”

”Hänellä on ollut omat vaikeutensa, jotka olivat odotettavissa jossain vaiheessa hänen uskomattoman alkunsa jälkeen. Nyt kausi on kuitenkin kriittisessä vaiheessa ja hänen on alettava tuottaa tulosta.”

United matkustaa Arsenalin vieraaksi Emiratesille ensi lauantaina iltaottelussa. Tuosta ottelusta viikon päästä sunnuntaina on vuorossa kotiottelu Manchester Cityä vastaan Old Traffordilla.