Advertisement

Maailman kallein jalkapalloilija surullinen Lucasin Tottenham-siirrosta – “hänen ei olisi koskaan pitänyt lähteä PSG:stä”

PSG:n brassilaituri Lucas Moura siirtyy Tottenhamin riveihin. Lucas suoritti lääkärintarkastuksen keskiviikkona onnistuneesti ja siirto virallistetaan myöhemmin tänään.

Lucasia oltiin tammikuun aikana viemässä vahvasti Manchester Unitediin, mutta Unitedin hankittua Alexis Sanchez, lopahti manchesterilaisseuran kiinnostus brasilialaislaiturista.

Lopulta Tottenham oli kärkkäänä haaskalla ja sai hankittua tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä Lucasin riveihinsä. Lucasin hankinta on Spursille ensimmäinen hankinta sitten vuoden 2015 ja Dele Allin.


Maailman kallein pelaaja, Lucasin maanmies ja entisen seurakaverin Neymarin mielestä PSG:n ei olisi pitänyt myydä Lucasia Tottenhamiin.

“Olen surullinen. Hän on hyvä ystäväni ja laadukas pelaaja, joka sai täällä (PSG) aivan liian vähän peliaikaa, Neymar totesi tiistai-illan Rennes-ottelun jälkeen toimittajille.

Hän toivoo kuitenkin, että Lucas pääsee säännöllisesti pelaamaan uudessa joukkueessaan ja onnistuu murtautumaan takaisin Brasilian maajoukkueeseen, jossa Lucas on pelannut viimeksi vuonna 2016.

“Täällä hänellä olisi ollut paljon annettavaa joukkueelle, olen varma siitä. Mutta minä en ole tämän seuran omistaja enkä pysty vaikuttamaan asioihin. Minun mielestäni hänen ei olisi kuitenkaan koskaan pitänyt lähteä PSG:stä.

Myös PSG:n toinen brassipelaaja Marquinhos otti kantaa Lucasin lähtöön.

“Tottenhamiin siirtyminen on Lucasille hyvä mahdollisuus. Hän tuntee joukkueesta Serge Aurierin, joka siirtyi viime kesänä PSG:stä Tottenhamiin. Toivon, että Lucas lyö itsensä läpi uudessa joukkueessa.