Advertisement

Maguire Manchester Unitedin tähtäimessä – Leicester ei halua luopua puolustajastaan

Leicesterin puolustaja Harry Maguire on herättänyt Manchester Unitedin kiinnostuksen. Loistavasti Englannin maajoukkueen kanssa MM-kisoissa esiintynyt pelaaja on noussut räjähdysmäisesti Valioliigan huippupuolustajien joukkoon. Sky Sportsin mukaan manchesteriläiset olisivat olleet jo yhteydessä Leicesteriin pelaajan hankinnasta. Leicester puolestaan ei ole halukas luopumaan kultakimpaleestaan.

United on arvioinut pelaajan arvoksi noin 65 miljoonaa puntaa. Pelaajan uskotaan itse olevan halukas siirtymään Old Traffordille. Puolustaja on tehnyt selväksi halunsa pelata korkeimmalla tasolla. Tämä tarkoittaa huippujoukkuetta ja Mestarien liigan otteluita.

Leicester hankki Maguiren viime kesänä 17 miljoonalla punnalla Hull Citystä. Rahallinen voitto pelaajasta olisi näin ollen merkittävä, mutta Leicester ei tästä huolimatta halua myydä Maguirea. Leicester menetti jo Riyad Mahrezin Manchester Cityyn noin 60 miljoonalla punnalla.


Toisen tähtipelaajan myyminen saman kesän aikana olisi seuralle imagollisesti suuri isku ja toistaiseksi Leicester on tehnyt kantansa pelaajan myymisen suhteen selväksi. Historia on kuitenkin osoittanut, että rahalla on kummallinen tapa muuttaa varmoinakin pidettyjä päätöksiä. Toisaalta myöskään pelaajan mielipidettä asian suhteen ei voi täysin ohittaa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom