Advertisement

Mahrez palaa Leicesterin harjoitusvahvuuteen

Noin viikko omaa lomaa vaikuttaisi toistaiseksi riittäneen Leicester Cityn Riyad Mahrezille. Mahrez järkyttyi kun Leicester ei suostunut myymään häntä siirtoikkunan päätöspäivänä Manchester Cityn riveihin. Hän jättäytyi ensimmäisen kerran pois harjoituksista viime viikon torstaina, eikä ole harjoitellut sen jälkeen. Nyt tiedot kuitenkin kertovat, että Mahrez suunnittelee palaavansa joukkueen harjoituksiin tänään perjantaina.

Nähtäväksi jää, onko Mahrez Leicesterin mukana jo viikonlopun ottelussa. Mielenkiintoisesti kyseinen Valioliiga-kamppailu pelataan juuri Manchester Cityä vastaan. Periaatteessa mitään estettä Mahrezin osallistumiselle ei ole. Leicesterin manageri Claude Puel ehti kuitenkin eilisessä lehdistötilaisuudessaan toteamaan, että Mahrez on pois laskuista.

“Luulen, että Riyad ei ole mukana lauantain ottelussa Manchester Cityä vastaan”, Puel totesi eilen Sky Sportsin mukaan. “Toivon, että hän saa päänsä kuntoon ja palaa harjoituksiin ja kovaan työntekoon. Paras tapa hoitaa asia on tulla takaisin ja nauttia jalkapallosta.”

Mahrezin toimet viimeisen viikon aikana ovat kirvoittaneet jonkin verran kritiikkiä jalkapalloilevalta maailmalta. Aiemmin tällä viikolla Chris Sutton nimitteli Mahrezia itkupilliksi. Viimeisimpänä hänet kyseenalaisti Leicesteriäkin urallaan edustanut pelaajalegenda Dennis Wise.

“He antoivat hänelle mahdollisuuden Leicesterissä. Mielestäni hänen täytyy kunnioittaa sitä ja tapa jolla hän on hoitanut tämän asian ei ole hyvä”, Wise totesi. “Hän on pettänyt itsensä, joukkuetoverinsa ja kaikki ihmiset Leicesterissä.”