Advertisement

Mahrezin mielestä Harry Maguire ansaitsee pelata korkeimmalla tasolla

Leicesteristä tiistaina Manchester Cityyn siirtynyt Riyad Mahrez kehuu Englannin maajoukkueessa pelaavaa entistä joukkuetoveriaan Harry Maguirea. Algerialaisen mukaan englantilaisen loistavat otteet MM-kisoissa eivät ole hänelle yllätys. Maguire ansaitsee Mahrezin mielestä pelata korkeimmalla tasolla.

25-vuotias puolustaja siirtyi viime kaudeksi Leicesteriin 17 miljoonan punnan siirrolla Hull Citystä, tämän pudottua Mestaruussarjaan.

“Olen aina uskonut siihen, että Harry Maguire on todella hyvä pelaaja. Hän on todistanut sen saavuttuaan Leicesteriin ja viime kauden esityksillään”, Mahrez kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Minua ei yllätä se, miten hyvin hän on pärjännyt MM-kisoissa.”

“Totta kai hän ansaitsee pelata korkeimmalla tasolla. Leicester on erittäin hyvä seura myös, mutta hän on se, joka päättää tulevaisuudestaan.”

Mahrez otti myös kantaa myös omaan siirtoonsa Manchester Cityyn.

“Olen luottavainen sen suhteen, että pystyn auttamaan joukkuetta ja tekemään vaikutuksen. Olen osoittanut viimeisen kolmen Valioliigakauden ajan ansaitsevani pelata korkeimmalla tasolla.”

Manchester City maksoi Mahrezista 60 miljoonaa puntaa. Samalla algerialaisesta tuli Cityn historian kallein pelaajahankinta ohi tammikuussa hankitun Aymeric Laporten.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom