Advertisement

Maksoiko Hendersonin virhe Sheffieldin välieräpaikan FA Cupissa? Sitä mieltä on nuorukaista tylyttävä Rio Ferdinand

Manchester Unitedin Sheffield Unitedissa lainalla oleva maalivahti Dean Henderson on pelannut Valioliigassa loisteliaan kauden. 11 nollapeliä pelanneen Hendersonin odotetaan jollain aikavälillä korvaavan David de Gean ManUn ykkösvahtina.

Parhaillekin sattuu kuitenkin virheitä. Sen on osoittanut David de Gea, Henderson ja jokainen muukin maalivahti. Yksi niistä sattui eilen 23-vuotiaalle englantilaisnuorukaiselle Englannin cupissa.

Sheffieldin ja Arsenalin välinen FA Cupin puolivälierätaisto eteni tasaisissa merkeissä, mutta toisen puoliskon lisäajan ensimmäisellä minuutilla Arsenalin Dani Ceballos onnistui ohittamaan Hendersonin etutolpan ja vahdin välistä. Se on paikka, josta ei pitäisi tulla yllätetyksi. Tätä mieltä on muun muassa ManU-legenda Rio Ferdinand.

”Puolustajana olisin todella pahoillani tästä. Mikään ei voi mennä etutolpan puolelta. Ainakin kun minä pelasin, ajattelin näin”, Ferdinand sanoi.

Myös alankomaalainen Robin van Persie, joka pelasi pisimpään Arsenalissa ja ManUssa, sanoi, että englantilaismaalivahti olisi voinut olla parempi tilanteessa. Hän keskittyi kuitenkin enemmän Ceballoksen suoritukseen. ”Hän odotti ja näki, että takatolppa on vapaana, mutta päätti arvata ja toivoa, että maalivahti tekee virheen. Henderson ei suoriudu kovin kovin, kulma pitäisi pitää paremmin”, hollantilainen kommentoi.

Sosiaalisessa mediassa nähtiin helpohkon oloiselle maalille erilaisia selityksiä.

Henderson antoi Arsenalin voittaa, koska hän tiesi, että se helpottaa Manchester Unitedin Cup-voittoa. Minun maalivahtini”, twiittasi @TheSaltIsHere.