Advertisement

Malang Sarrin Chelsea-siirrolle vahvistus – aluksi lainapesti muualle

Chelsea tiedotti jo aiemmin uutisissa pyörineestä vahvistuksesta. Sinisten uutisen mukaan toppari Malang Sarr siirtyy Ligue 1:n Nicestä joukkueeseen peräti viiden vuoden sopimuksella. Ensimmäisen eli pian alkavan uuden kauden 21-vuotias ranskalainen pelaa kuitenkin lainalla toisaalla.

Sarr on edustanut Ranskan nuoria maajoukkuepaidassa alle 16-vuotiaista alle 21-vuotiaisiin sekä Niceä reilun 100 ottelun verran. Hän on voittanut raitapaidassa myös Vuoden nuoren pelaajan palkinnon. Pääosin ranskalaisen pelipaikka on toppari, mutta hän on pelannut myös alakerran vasemmalla laidalla.

Chelsea Marina Granovskaia kertoi tiedotteessa seuraavaa: “Mahdollisuus tehdä sopimus Malangin kanssa oli tilaisuus, jota emme voineet missata. Hän on hämmästyttävä lupaus. Seuraamme häntä tarkasti lainajakson ajan ja toivomme, että hän pelaa pian Chelseassa. Olemme iloisia saadessamme toivottaa hänet tänään tervetulleeksi seuraan.”


Chelseasta on odotettavissa pian lisää siirtouutisia, kuten Ben Chilwellin, Kai Havertzin ja Thiago Silvan viralliset soppariuutiset. Frank Lampardin Siniset uudistaa joukkuettaan kovalla kädellä ja on monien mielestä potentiaalinen kärkikahinoiden tekijä ensi kauden Valioliigassa.