Advertisement

Mamadou Sakho saattaa palata viheriölle vielä tämän kauden aikana

Crystal Palacessa lainalla oleva Mamadou Sakho loukkaantui ikävän näköisesti tiistain ottelussa Tottenhamia vastaan, ja pelaajan pelättiin pysyvän sairastuvalla vähintään loppukauden. Ranskalaisella epäiltiin ennakkoon ristisidevammaa, mutta loukkaantuminen ei tiettävästi ole pientä kolhua vakavempi.

Puolustajan arvioidaan pelaavan vielä tällä kaudella, ja The Telegraphin mukaan 27-vuotias ranskalainen palaa takaisin tosi toimiin ensikuussa pelattavassa Manchester United ottelussa. Sakho on lainapestinsä aikana vakiinnuttanut itsensä yhtenä Crystal Palacen tärkeimmistä pelaajista, ja on auttanut joukkueensa ylös putoamistaiston syövereistä. Viimeisen kuuden ottelun aikana Crystal Palace on kaatanut niin Chelsean, Arsenalin kuin Liverpoolin.

Diagnoosi ei tiettävästi ole vielä täysin tiedossa, mutta mikä tärkeintä on tieto siitä, ettei Sakhon ensikausi ole vaarassa. Kyseinen tieto ei ainoastaan ilahduta Crystal Palacen rivejä, vaan myös Jürgen Klopp voi huokaista helpotuksesta kuullessaan Sakhon mahdollisesta nopeasta toipumisesta, sillä Liverpoolista lainalla olevan pelaajan lähiajan näytöt tulevat miellyttämään punapaitojen kassaa kesän siirtoikkunan aikana.


Mamadou Sakhon tulevaisuutta ollaan spekuloitu, mutta palaaminen Anfieldille ensikaudella näyttää yhä epätodennäköisemmältä. Keskuspuolustaja Dejan Lovren on nimittäin kirjoittanut pitkäaikaisen jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa, ja seuran valmistellessa jättitarjousta Virgil Van Dijkin palveluksista, ranskalaiselle ei jää tilaa avauskokoonpanoon.

Liverpool on asettanut 30 miljoonan punnan hintalapun Sakholle, ja ranskalaisen vakuuttavat otteet Sam Allardycen alaisena on tehnyt suuren vaikutuksen Selhurst Parkilla, joten Crystal Palace on kaiken järjen mukaan osallistumassa kesän huutokauppaan.