Advertisement

Mamadou Sakhon polvivamma pitää puolustajan sivussa [Video]

”Emme tiedä tuleeko yksikään meidän kolmesta loukkaantuneesta keskuspuolustajasta olemaan pelikunnossa enään.”

Crystal Palacessa lainalla oleva Mamadou Sakhon pelätään loukkaantuneen pidemmäksi aikaa eilisessä ottelussa Tottenhamia vastaan. Liverpoolista lainalla oleva Sakho on tiettävästi sivussa seuraavista otteluista polvisidevamman takia, ja pahimmassa tapauksessa loppukauden – tai jopa vielä kauemmin.

Ranskan A-maajoukkuepelaaja jouduttiin kantamaan paarien avulla pois kentältä, keskuspuolustajan taitaessa polvensa kivuliaan näköisesti yrittäessään riistää pelivälinettä Harry Kanelta.

Sakhon todella kivuliaan näköisen polven vääntymisen voi katsoa alta.


”Se on polvisidevamma, emme vielä tiedä tarkkaan mikä”, Crystal Palacen valmentaja Sam Allardyce kommentoi.

Sakho on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Crystal Palacen avainpelaajista lyhyen lainapestinsä aikana, ja keskuspuolustaja James Tomkinsin sekä Scott Dannin niin ikään ollessa sairastuvalla, loukkaantuminen ei voinut tulla huonompaan aikaan.

”Toivomme että se ei ollut eturistiside. Se voi olla ulompi tai sisempi sivuside, mutta polvivammasta on kyse. Tiedämme enemmän tutkimusten jälkeen.”

”Emme tiedä tuleeko yksikään meidän kolmesta loukkaantuneesta keskuspuolustajasta olemaan pelikunnossa enään.”

Sam Allardyce ja Crystal Palace ovat olleet kovassa iskussa viimeisen reilun kuukauden aikana, mutta Sakhon loukkaantuminen tulee olemaan äärettömän kova haaste joukkueen puolustukselle. Mikäli Sakhon polvivamma pitää ranskalaisen kauemman aikaa sivussa, Allardyce joutuu antamaan täyden luoton Martin Kelly sekä Damien Delaney puolustusparille, Tomkinsin sekä Dannin jo ollessa pelikyvyttöminä.

Sakhon vakuuttavat esitykset olivat viemässä puolustajaa suurella summalla pois Anfieldiltä kesän aikana, mutta mahdollinen pitkäaikainen loukkaantuminen saattaa pitää ranskalaispuolustajan odotettua kauemmin Merseysiden punapaitojen riveissä.