Advertisement

Man City -legenda David Silva siirtymässä Italiaan – isä paljasti: ”Hän kertoi voivansa pelata siellä 40-vuotiaaksi asti”

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja David Silva pelaa tänään viimeisen ottelunsa Etihadilla, kun City kohtaa Mestarien liigan neljännesvälieräottelussa Real Madridin.

34-vuotias Silva on todellinen City-legenda, sillä hän on edustanut seuraa jo kymmenen vuoden ajan, jonka aikana hän on voittanut 11 pokaalia. Silvan sopimus Cityn kanssa päättyy kuitenkin tähän kauteen, ja häntä on viety huhuissa vahvasti italialaisseura Lazioon.

Keskikenttäpelaajan isä, Fernando Silva, uskoo Lazion olevan ihanteellinen kohde pojalleen, ja kertoi hänen voivan pelata siellä jopa 40-vuotiaaksi asti.

”David kertoi minulle jo joitakin vuosia sitten, että hän haluaa pelata Manchester Cityssä yhteensä 10 vuotta ja sitten lopettaa ajanjaksonsa siellä”, Fernando Silva kertoi espanjalaiselle radiokanava El Transistorille.

”Henkilökohtaisesti haluaisin hänen pysyvän Euroopassa, mutta en voi sulkea pois mitään, ennen kuin siirtoikkuna on sulkeutunut.”

”Voin vahvistaa, että hän pitää Italian liigasta ja nauttisi todella paljon Italiassa pelaamisesta. Hän kertoi voivansa pelata siellä 40-vuotiaaksi asti.”

”Tällä hetkellä tarjouksia on paljon, joista hän tekee valintansa, mutta minusta olisi hienoa, jos hän allekirjoittaisi sopimuksen Lazion kanssa, koska vaikka Rooma olisi melko kaukana, se olisi hänelle valtava tilaisuus.”

”Tiedän, että on epätodennäköistä, että hän palaisi takaisin Espanjaan, koska hän käskee minua aina sulkemaan pois ajatuksen paluusta Valenciaan.”