Man City murskaavasti jatkoon FA Cupissa – Manu höykyttää Tranmere Roversia vieraskentällä

Kuva: TT, David Blunsden

Manchester City kohtasi tänään FA Cupin neljännellä kierroksella Mestaruussarjan Fulhamin. Etihad Stadiumilla pelattu ottelu oli Guardiolan ryhmän ilottelua parhaimmillaan.

Fulham sai otteluun huonoimman mahdollisen startin, kun kuudennella peliminuutilla toppari Tim Ream joutui rikkomaan läpikarannutta Gabriel Jesusia punaisen kortin ja rangaistuslaukauksen arvoisesti. Ilkay Gündogan ei erehtynyt pisteeltä ja City siirtyi 1-0 johtoon.

Vajaamiehinen Fulham koki seuraavan takaiskun kymmenisen minuuttia myöhemmin, kun Bernardo Silva käännähteli taitavasti boksin kulmalla ja viimeisteli 2-0 lukemat upealla laukauksella.

Toisella puoliajalla Gabriel Jesus kaunisteli vielä lukemia kahteen otteeseen. Brassihyökkääjä molemmat maalinsa päällään ja näin ollen Cityn jatkoi FA Cupin neljännesvälieriin murskaluvuin. Fulhamin kohtaloksi koitui aikainen takaisku ulosajon muodossa, jonka jälkeen paluuta ei ottelun ja jatkopaikan syrjään enää ollut.

Toinen manchesterilaisjoukkue pelaa tällä hetkellä neljännesvälierä paikassa Tranmere Roversin vieraana. Pelinurmen heikon kunnon takia sunnuntaille siirtynyt ottelu on puoliajalla tilanteessa 0-5. Manchester Unitedin maaleista vastasivat Harry Maguire, Diogo Dalot, Jesse Lingard, Phil Jones sekä Anthony Martial.

Illan viimeinen FA Cup -kamppailu käydään Shrewsburyssa. Valioliigajohtaja Liverpool matkaa Shrewsbury Townin vieraaksi klo 19 alkavassa ottelussa.

Manchester City – Fulham

Ilkay Gündogan 8’, 2-0 Bernardo Silva 19’, 3-0 Gabriel Jesus 72’, 4-0 Gabriel Jesus 75’

Tranmere Rovers – Manchester United, 45min

Harry Maguire 10’, 0-2 Diogo Dalot 13’, 0-3 Jesse Lingard 16’, 0-4 Phil Jones 41’, 0-5 Anthony Martial 45’