Advertisement

Man City -tähti kertoi halustaan pelata yhdessä Lionel Messin kanssa: ”En tiedä tapahtuisiko se Cityssä vai Barcelonassa?”

Kuva: TT, Robbie Stephenson

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Bernardo Silva on kertonut halustaan pelata yhdessä Lionel Messin kanssa, mutta ei tiedä tapahtuisiko se Manchester Cityssä vai Barcelonassa.

Silva on pelannut Portugalin maajoukkueessa yhdessä Cristiano Ronaldon kanssa, ja haluaisi pelata seurajoukkuetasolla Messin kanssa, jolloin hän olisi pelannut hänen mielestään kahden jalkapallohistorian parhaimman pelaajan kanssa.

”Pelaan Cristianon kanssa maajoukkueessa, ja jos pelasin Messin kanssa, voisin sanoa, että pelasin kahden historian parhaan kanssa, mikä olisi kunnia”, Silva kertoi Cadena Serille.

”Mutta se on monimutkainen asia – en tiedä tapahtuisiko se Cityssä vai Barcelonassa?”

Silvan kommentit herättävät eittämättä epäilyksiä siitä, olisiko hän tilaisuuden tullen halukas siirtymään Barcelonan riveihin. Manchester Cityn toissa viikolla saaman kahden vuoden europelikiellon vuoksi useamman tähtipelaajan uskotaan siirtyvän manchesterilaisseurasta toisaalle, mikäli Cityn tekemä valitus asiasta hylätään.