Advertisement

Man City -tähti kertoo kärhämästään joukkuekaverin kanssa

Valioliigaa johtava Manchester City kaatoi eilisiltaisessa Mestarien liigan ottelussa Italian Serie A:ta johtavan Napolin 2-1. City pelasi ajoittain aivan upeaa jalkapalloa, muttei hyödyntänyt paikkojaan kovinkaan tehokkaasti, ja joutuikin taistelemaan voitosta loppuun asti kynsin hampain.

City on ollut tällä kaudella äärimmäisen kova, ja moni sen pelaaja on häikäissyt suorituksillaan. Yksi joukkueen parhaista suorittajista on alkukaudesta ollut Kevin de Bruyne, josta on viime aikoina puhuttu brittimediassa jopa Valioliigan parhaana pelaajana. 26-vuotias belgialainen pelasi eilenkin erinomaisesti, syöttäen Gabriel Jesusin 2-0 -maalin ja osuen itse kerran ylärimaan.

De Bruynen eilisiltaan mahtui kuitenkin myös ikävämpi hetki. Keskikenttämies nimittäin riiteli kiivaan oloisesti joukkuekaverinsa David Silvan kanssa aivan puoliajan alussa, kummankin ollessa vielä kentän puolella. Tilanne tallentui televisiokameroille, ja on herättänyt runsaasti ihmetystä. 31-vuotias pelinrakentaja Silva on edustanut Cityä jo vuodesta 2010, ja kuuluu de Bruynen ohella joukkueen avainpelaajiin.

Kuuntele ääniraita ja katso kuvat de Bruynen ja Silvan sanaharkasta tästä:

Cityä kipparoinut Silva yrittää tilanteessa rauhoitella de Bruynea, joka oli suuttunut ottelun erotuomaristolle ensimmäisellä puoliajalla saamastaan keltaisesta kortista. De Bruyne ei tästä pitänyt, vaan alkoi tuomarien sijaan rähjäämään joukkuekaverilleen Silvalle.

Belgialainen kommentoi itse tilannetta ottelun jälkeen näin:

“Meillä oli pieni keskustelu”, hän sanoi. “Sitä tapahtuu, siinä ei ole mitään väärää ja se on ohi.”

“Kotona minulla on riitoja vaimoni kanssa! Se on normaalia ja tarpeellista, mutta nyt kaikki on OK. Sitä tapahtuu joskus – sanaharkkaa, mutta ei siinä mitään ajateltavaa ole.”

Mistään sen suuremmasta draamasta ei siis vaikuttaisi olevan kyse. Pelaajat ovat täydellä tunteella mukana pelissä, ja joskus heillä keittää yli. Kun otetaan huomioon vielä se että nykyajan huippupelaajilla tuppaa olemaan hieman keskivertoa suuremmat egot, ovat tällaiset pienet kärhämät väistämättömiä. Mitä todennäköisimmin de Bruyne ja Silva ovat molemmat jättäneet tilanteen jo kauan sitten taakseen, ja keskittyvät jo täysillä Cityn ensi lauantain valioliigaotteluun Burnleya vastaan.